Juvéderm® hyaluronzuur filler

JUVÉDERM® is wereldwijd een van de meest gebruikte hyaluronzuur fillers en is van het merk Allergan. Afhankelijk van je wensen en de diepte van de rimpels gebruiken we een van de verschillende soorten fillers van Juvéderm (o.a. Volift, Volbella en Voluma). Bij MOOI kliniek werken we met verschillende A-merk fillers aan vanuit onze privékliniek in Maastricht. We adviseren je graag over de keus tussen de opties. Plan een consult.

Wat doet een hyaluronzuur filler?

Fillers werken anders dan injectables met botulinum toxine. Zoals de naam al zegt, worden fillers gebruikt om lijntjes, rimpels of lippen op te vullen. De meeste fillers bestaan uit de stof hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en wordt om deze redenen ook langzaam afgebroken. Fillers met hyaluronzuur worden het meest gebruikt in de cosmetische chirurgie en het effect van de filler verdwijnt ook na meerdere maanden.

Goedkope filler behandeling?

Let bij hyaluronzuur goed op de kwaliteit én prijs van de filler. Het maken van kwalitatieve fillers in een ingewikkeld proces waarbij de stof in een aantal stappen gezuiverd wordt. Een goede filler is over heel veel stappen gezuiverd en hierdoor ligt de prijs van het product ook hoger. Veel goedkope fillers worden niet goed genoeg gezuiverd en brengen dan ook bekende problemen met zich mee. Als de prijs elders veel goedkoper is dan gebruikelijk, dan moet er een belletje gaan rinkelen.

Bij MOOI kliniek gebruiken wij alleen veilige fillers van de hoogste kwaliteit met een tijdelijke werking. Vraag altijd na bij de behandelend arts, met welke soort fillers zij/hij werkt en wat de kosten zijn.

Rimpels en lippen opvullen

Door het gebruiken van fillers in de huid of net daaronder, bereik je dat rimpels duidelijk minder zichtbaar worden. Dat betekent niet dat jou aangezicht verandert. Enkel dat je rimpels minder zichtbaar worden doordat ze tijdelijk worden opgevuld. En dat maakt dat je er frisser en uitgerust uitziet. Daarnaast worden Juvéderm fillers ook veel gebruikt om lippen voller te maken. Je lippen behouden hun natuurlijke vorm, maar lijken voller.

Dit zijn de meest voorkomende klachten:

  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdrimpels
  • Fronsrimpels
  • Rokerslijntjes rondom de mond
  • Lachrimpels
  • Ingevallen wangen
  • Marionetlijnen (hangende mondhoeken)
  • Neus – lipplooi
  • Wallen onder de ogen
  • Smalle lippen

Daarnaast kun je met fillers ook een strakkere kaaklijn realiseren.

De filler behandeling met Juvéderm®

De plastisch chirurg of dermatoloog spuit de hyaluronzuur filler met hele dunne naaldjes in het te behandelen gebied. De behandeling duurt ongeveer een kwartier; een verdoving is niet nodig. We werken in onze kliniek met verschillende soorten Juvéderm fillers. Onder andere:

JUVEDERM ‘VOLUMA’

Deze filler is speciaal ontworpen om volumeverlies in het gezicht te herstellen. Denk aan ingevallen slapen of wangen. Juvéderm® Voluma brengt volume in het gezicht en stimuleert tevens de aanmaak van collageen.

JUVEDERM ‘VOLBELLA’

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes op je voorhoofd of ogen? Dan is deze filler goed om deze eerste tekenen van huidveroudering weg te nemen. Deze Volbella filler wordt ook vaak gebruikt voor het opvullen van smalle lippen.

JUVEDERM ‘VOLIFT’

Deze filler bestaat uit een ultra-gladde gel die veilig en geschikt is voor diepe rimpels en vouwlijnen in het gezicht. Denk hierbij aan plooien rondom de neus, diepe voorhoofdsrimpels, of marionetlijnen.

De arts zal je voorlichten over de verschillende soorten fillers en bepaalt uiteindelijk welke filler of injectable het beste past bij jouw klachten. Na de behandeling is je huid wat rood en gezwollen. Na een paar dagen zie je al resultaat. De werking van deze filler is tijdelijk, zo’n 9 tot 12 maanden.

Denk je na over Botox® en fillers?

Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Bij MOOI kliniek behandelen we alleen met A-merk producten en ervaren specialisten.