Cosmetisch arts gezocht voor de MOO!ste kliniek van Nederland

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Zuid-Nederland. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vindt men een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden. Wij voorzien in advies en behandeling van injectable tot facelift, van borstvergroting tot contourcorrecties. Voor vragen op het gebied van esthetische plastische chirurgie kan men bij onze plastisch chirurgen terecht. Alles bij MOOI is erop gericht onze cliënten kwalitatief de beste zorg te bieden met een hoogwaardig serviceniveau, door specialisten die hun vak verstaan.

Jouw toekomstige werkplek

MOOI kliniek bevindt zich op een bijzondere locatie: het Eiffelgebouw in het Sphinxkwartier Maastricht. Op deze eigentijdse plek beschikt de kliniek over diverse spreek- en behandelkamers en over een grote, klasse-I-operatiekamer.

Wij zoeken

Cosmetisch arts

Werkzaamheden

Als cosmetisch arts geef je voorlichting en advies aan cliënten betreffende specifieke producten en middelen en stel je behandelplannen op voor cliënten. Je voert zelfstandig botuline toxine, filler en peeling behandelingen uit. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:

 • voorbereiden en uitvoeren van behandelingen volgens vastgestelde protocollen.
 • cliënten van MOOI kliniek screenen en (proactief) verwijzen van cliënten naar medisch specialisten.
 • verrichten van administratieve en overige werkzaamheden.
 • signaleren van behoeften van de cliënt en tevens informeer je cliënten proactief over het gehele producten- en dienstpakket van MOOI kliniek.

Wij vragen

 • Een behaalde master geneeskunde
 • BIG geregistreerd, pré: profiel erkenning cosmetisch arts, aangesloten bij NVCG
 • Bevat alle competenties op gebied van: medisch handelen, communicatie, samenwerking, organisatie, kennis en wetenschap, maatschappelijk handelen en professionaliteit zoals omschreven in het LOP Cosmetische geneeskunde. (Zie competenties cosmetisch arts MOOI kliniek)
 • Een beschikbaarheid van min 2 dagen per week
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een echte teamplayer.
 • De bereidheid om te willen ontwikkelen
 • De bereidheid om tijd te investeren in trainingen en overleggen.

Wij bieden

Een plek in het mooiste team van Zuid-Nederland. Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieuze en groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, Bij MOOI wordt hard gewerkt in een open sfeer. De mogelijkheid om binnen de geldende wetgeving als fiscaal ondernemer werkzaam te zijn, mits je voldoet aan de criteria om zich als ondernemer te kwalificeren.

Solliciteren?

Spreekt dit alles jou aan? Dan ontvangen we graag jouw motivatie, voorzien van CV en pasfoto. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Sollicitaties versturen naar: rwetzels@mooi-kliniek.nl t.a.v. Ron Wetzels. Een referentievraag is onderdeel van de sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met bovengenoemde contactpersoon.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor alle functies binnen MOOI kliniek wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Deze vacature is geplaatst op 23 mei 2023.

Deze vacature is geplaatst op:

mei 23, 2023

Lees meer over: