Doktersassistent(e) gezocht voor de MOO!ste kliniek van Nederland

MOOI kliniek is dé privékliniek van Limburg waar kwaliteit, veiligheid en vertrouwen de belangrijkste kenmerken zijn van onze aanpak. Onze klanten krijgen een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden. Voor ons is ieder mens verschillend en uniek. We nemen uitgebreid de tijd om onze klanten te voorzien van advies op maat en de behandeling te bieden die het beste bij ze past.

Jouw toekomstige werkplek 
De MOOI kliniek is onlang verhuisd naar een nieuwe locatie. Een gloednieuwe omgeving met een eigen polikliniek, behandelkamers en OK in het Rijks monumentale Eiffel gebouw dat onderdeel is van het Sphinxkwartier.

Wie ben jij?

 • Jij bent een gediplomeerd dokterasassistent(e)
 • Je hebt een uitgesproken klantvriendelijke houding.
 • Je hebt affiniteit met plastische en cosmetische chirurgie.
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent in staat om samen met je collega’s alle voorkomende werkzaamheden zoals ondersteunen tijdens het spreekuur, assisteren bij poliklinische ingrepen en administratieve handelingen.
 • Je bent flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht.
 • Je bent bedreven in diverse softwaresystemen zoals Office en EPD.
 • Je hebt minimaal MBO 4 of HBO werk- en denkniveau
 • Je werkt in een klein team waar de lijnen kort zijn en waar we elkaar helpen waar nodig.

Wat bieden wij? 

 • Een MOOI team waar je met een warm hart wordt ontvangen.
 • Dienstverband voor 1 jaar.
 • Arbeidsduur in onderling overleg. Je werkt in diensten van 8 of 9 uur.
 • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3511,- (FWG 40 CAO ziekenhuizen) op basis van een 40-urige werkweek; aangevuld met een vakantiegeld- en eindejaarsuitkering.

Past deze baan bij jou? 

Spreekt deze functie jou aan en zie jij jezelf in onze organisatie thuis voelen? Dan ontvangen we graag je motivatie voor 10 juli, voorzien van CV en pasfoto (incomplete sollicitaties worden niet in behandeling genomen).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Wetzels (rwetzels@mooi-kliniek.nl), directeur MOOI kliniek.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor alle functies binnen MOOI-kliniek wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan.

 

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Plan een vrijblijvend consult

  Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.