Erfahrungen und Bewertungen

Nach jeder Behandlung bitten wir um eine Beurteilung. Diese Bewertungen werden über verschiedene Kanäle gesammelt, zum Beispiel über unsere eigene Website, aber auch über unabhängige Parteien wie Zorgkaartnederland.nl oder Google. Im Folgenden können Sie die Erfahrungen unserer Patienten lesen.

Suchen, finden und bewerten Sie Gesundheitsdienstleister auf ZorgkaartNederland.nlPatientenvereinigung der NiederlandeMOOI Kliniek ist auf ZorgkaartNederland hoch bewertet. Alle Bewertungen ansehen oder eine Bewertung abgeben

Teilen Sie Ihre eigenen Erfahrungen?

Thuis gevoel

26 März, 2024
Bewertung von Ooglidcorrectie

Ik heb mijn eindcontrole gehad voor de ooglidcorrectie ik werd warm ontvangen met een kopje thee. De arts als ook ik waren dik tevreden met het resultaat. Daarna kon ik meteen door naar cosmetisch arts voor injectables ook daar werd ik vriendelijk ontvangen en heb ik een fijne uitleg gekregen. In mei ga ik terug en wordt ik ook hier behandeld. Het kon al meteen maar heb zelf uitstel gevraagd ivm laserbehandelingen waar ik nog mee bezig ben. Elk bezoek voel ik mij meteen thuis in hun fantastisch team. Ik kan iedereen aanraden om je bij mooi kliniek mooi te laten maken. Dankjewel 🙏🏻

Angelique Smeets-Swinkels
Leeftijd52

Borstprothesen verwijderen

13 März, 2024
Bewertung von Borstprothesen verwijderen

Super kliniek van te voren goede informatie gehad. Personeel en chirurg geweldig. Goede uitleg gekregen voor en nabehandeling. Goede bereiding

Pluimpje voor prof.RRJW Van der Hulst en alle medewerkers. Een aanrader allen zijn zeer vriendelijk

Jasmijn
Leeftijd72

Professioneel en persoonlijk

1 März, 2024
Bewertung von Onbekend

Ik heb een adviesgesprek gehad. Dat was professioneel en ik kreeg dat wat ik nodig had en wat ik vroeg. Er lag geen druk achter en het personeel was erg vriendelijk. Ik heb het bezoek aan de MOOI kliniek als zeer prettig ervaren. Echt aan te bevelen.

Anny Bronzwaer
Leeftijd73

Excellent care - extremely pleased with result

20 Februar, 2024
Bewertung von Borstlift

I had been thinking about having a breast reduction for many years and am so pleased I chose to do so through the Mooi clinic. From the initial appointment to undergoing surgery and the aftercare, everything went as smoothly as I had hoped it would. The staff are caring, friendly and professional and my surgeon, Dr. Meesters-Caberg could not have been more helpful or reassuring. I had every confidence in her, she did an excellent job and I’m very pleased with the results, I just wish I had done it years ago!

Jacquie Dias
Leeftijd50

ooglidcorrectie

11 Februar, 2024
Bewertung von Ooglidcorrectie

ik beveel Mooi kliniek aan goeie behandeling hebben kennis en kunde in huis.

Heb een prettig gevoel bij het intake gesprek . De dag van de ingreep was de behandeling uitstekend. De dag na de behandeling was nog een fijn gesprek geweest telefonisch .

Marij Tombrock
Leeftijd67

buikwandcorrectie

29 Januar, 2024
Bewertung von Buikwandcorrectie

Recent heeft Dr Meesters bij mij een buikwandcorrectie gedaan. Ze is geweldig, ik ben zo blij met het resultaat. Ik zou het gelijk weer doen, ze heeft me uitgelegd wat mogelijk is en wat er te verwachten is. Ik zou iedereen die er over nadenkt adviseren, ga een gesprek aan. Voor mij is het een van de mooiste kado,s voor mezelf geweest. Heel erg bedankt voor de goede voor, en na zorg! Dit geld voor het gehele team!

.

susanne
Leeftijd57

Fijne kliniek

27 Januar, 2024
Bewertung von Onbekend

Hele fijne ontvangst. Duidelijke uitleg over alles en een fijne ervaring tijdens de behandeling.

Christina
Leeftijd63

Informatief en servicegericht

19 Januar, 2024
Bewertung von Injectables en fillers

De receptie was zakelijk, vriendelijk en service-gericht.

De arts lichtte mij goed voor over de gebruikte middelen, wat de risico’s en effecten waren. Aan de hand daarvan besprak zij haar voorkeur als arts. Ik kreeg voldoende tijd om eigen afwegingen te maken en voelde mij niet in een bepaalde richting gestuurd. Ik zou haar zeker aanraden aan derden.

Anoniem
Leeftijd59

In 1 woord Top!!

15 Januar, 2024
Bewertung von Ooglidcorrectie

Altijd een vriendelijk ontvangst. Tijdens de intake heel veel info gekregen en gelijk daarna een afspraak gemaakt voor de ingreep, zo zeker was ik ervan. De ingreep zelf stelt niets voor. Ik had me zo’n zorgen gemaakt en ik was heel bang. Maar ook daar werd ik gerustgesteld en verliep alles voorspoedig. Al met al zeer tevreden. Ik word vrolijk van mezelf als ik in de spiegel kijk!

Sylvia Bronkhorst
Leeftijd54

Zeer tevreden

11 Januar, 2024
Bewertung von Ooglidcorrectie

Zeer tevreden met het eindresultaat, heel vriendelijke leuke dames bij het onthaal.

Ans Pluijmaeckers van Glabbeeck
Leeftijd64

Facelift

11 Januar, 2024
Bewertung von Facelift

Ben heel tevreden over mij behandeling. Geweldig team, en een fijne arts. Heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. En het resultaat is precies wat ik wilde.

Jeanne tacken den mulder
Leeftijd67

Buikwand correctie

10 Januar, 2024
Bewertung von Buikwandcorrectie

Ik ben door dr Feijen geopereerd, zei geeft een eerlijk antwoord op al jou vragen, ook haar empatisch vermogen en laag drempel in karakter is erg prettig.

En het resultaat is naar volle tevredenheid. Ik zou de mooi kliniek zeker aan iedereen aanbevelen, en zeker dr Feijen met haar deskundigheid.

Annetta Debie-Antalvári
Leeftijd62

Mijn 1ste ervaring bij Mooi Kliniek

2 Januar, 2024
Bewertung von Injectables en fillers

Hallo, het was mijn 1ste ervaring met een filler, ik ben meer als tevreden over de Dokter, er was meteen een fijne klik, en ik was ook tevreden met het resultaat maar ik vindt na die 2 weken dat je er niets meer van merkt wat betreft mijn lippen 👄. Nu ik wilde wel dat het natuurlijk bleef maar dit vindt ik nu net iets te weinig 🤏! Maar over het algemeen vond ik het heel leuke ervaring en ja als er iets kan aan gedaan worden dan met heel veel plezier! Want ik wil graag klant blijven!

De beste wensen aan iedereen voor 2024!

Groetjes Vicky

Vicky
Leeftijd51

Antwort von Mooi Kliniek

Hartelijk dank voor je review Vicky, daar zijn we heel blij mee. Als nog niet helemaal tevreden bent, kom dan gewoon even terug dan kijken we er samen naar, komt goed!

Antwort von Mooi Kliniek

Hartelijk dank voor je review Vicky, daar zijn we heel blij mee. Als nog niet helemaal tevreden bent, kom dan gewoon even terug dan kijken we er samen naar, komt goed!

Eindelijk lekker in mijn vel

29 Dezember, 2023
Bewertung von Mommy Make over

Na 60kg kwijt te raken wilde mijn huid niet mee krimpen, en dus zat ik letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Ik heb 2 operaties gehad (de eerste was een mommy make over waarbij ik een borst lift en tummy tuck kreeg, de tweede een armlift en correctie van mijn buffelo hump) Ik was erg angstig voor de operatie, maar mijn chirurg dr Meesters wist me echt gerust te stellen. Mijn resultaten zijn ook echt fantastisch. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden, zeker niet gezien mijn leeftijd. Ik voel me een nieuw mens

C Peeters
Leeftijd47

Injectables

27 Dezember, 2023
Bewertung von Injectables en fillers

Ik beveel MOOI zeker aan. Allereerst omdat ik erg vriendelijk werd ontvangen en ten tweede omdat ik serieus wordt genomen. De jonge arts die mij heeft behandeld luisterde goed naar mijn probleem en zoekt mee naar een oplossing. Nadat mijn facelift niet het gewenste resultaat had was ik erg verdrietig. Maar deze maand trok ik toch de stoute schoenen aan en ging , zonder verwachting, toch nog eens terug naar MOOI voor injectables. Ik ben blij met het resultaat ook al is het maar een klein verschil. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik nog steeds verbeterpunten en ik ben dan zeker ook van plan om nog verder te werken met de arts van MOOI.

Monique
Leeftijd59

Botox

25 Dezember, 2023
Bewertung von Injectables en fillers

Heel erg vriendelijk en behulpzaam en goeie nacontrole!

Dej Langendijk
Leeftijd40

Deskundig en eerlijk

22 Dezember, 2023
Bewertung von Injectables en fillers

Deskundig en eerlijk advies. Ook de nazorg is uitstekend!

Helena
Leeftijd36

Verwachtingen in positieve zin overtroffen

21 Dezember, 2023
Bewertung von Borstcorrectie

Een intensief traject rond klachten van de schoudergordel en nek – waarbij de borstomvang als mogelijke oorzaak ter sprake kwam – kwam ik bij de MOOI kliniek uit. De zorgvuldigheid en het geduld bij het verduidelijken van de gang van zaken rond de ingreep van een borstverkleining en de vriendelijkheid van iedereen van het team MOOI zijn buitengewoon plezierig om te mogen ondergaan.

Na de intake bij een PC werd er nog een extra kennismaking ingeboekt omdat een andere PC deze de operatie zou gaan uitvoeren. Hieruit blijkt de zorgvuldige werkwijze: door het directe contact met de behandelaar voel je je gezien en gehoord. Ook over verwachtingen wordt realistisch gesproken. Wat er niet kan en wat de grenzen van een ingreep zijn wordt duidelijk benoemd. Ook risico’s komen in beeld in de informatie die ook nog eens digitaal ter beschikking gesteld wordt in een goed te raadplegen digitaal portaal.

Ook op de dag van de ingreep verloopt alles plezierig in de omgang met de verpleging en het OK team. De mondelinge feedback van Dr. Booi direct na de operatie was fijn om te horen: hij heeft mijn probleem begrepen en écht geholpen. Mijn verwachtingen van wat er mogelijk was zijn in positieve zin overtroffen en ik ervaar de goede gevolgen van een stevige ingreep: ik kan weer zonder moeite recht staan en zitten en voel me vele malen beter dan voorheen. Ook kijk ik voor het eerst sinds jaren met plezier in de spiegel.

Direct na de operatie blijkt dat Team MOOI een goed georganiseerd team is. Binnen enkele uren na thuiskomst trad er een nabloeding op. Gelukkig waren de instructies over alles wat rond de ingreep speelt zo helder dat ik meteen wist wat ik moest doen: bellen met de PC van de wachtdienst. Deze regelde dat ik naar het Zuyderland medisch centrum te Sittard -Geleen kon gaan waar al een PC gewaarschuwd was dat ik onderweg was. Dezelfde avond is de nabloeding verholpen. Ook voor het hele Zuyderland team, van PC tot verpleegkundigen en verzorgers, niets dan complimenten. (En wat een prachtig ziekenhuis.)

Ook de nazorg die de MOOI kliniek biedt is prima op orde. Telefonisch of direct advies krijgen, is een grote steun als het genezingsproces van de littekens wat extra zorg en tijd vraagt. Dit is geruststellend en je voelt je er serieus door genomen. Team MOOI: heel veel dank voor alle goede zorgen!

Nog een laatste compliment voor de inrichting van de MOOI kliniek: je bevindt je in een heel plezierige omgeving met aandacht voor de geschiedenis van het Eiffelgebouw (Maastrichts aardewerk) en de stad (de grote transfers die de privacy van de behandelkamers waarborgen).

Marjan Melkert
Leeftijd57

Top

12 Dezember, 2023
Bewertung von Injectables en fillers

Zeer tevreden over de behandeling. Vragen wat je precies wilt. Is de eerste kliniek die je niet onzeker maken door je te vertellen wat je eigenlijk allemaal zou moeten laten doen.

Wendy
Leeftijd42

Verlaat de frons

11 Dezember, 2023
Bewertung von Injectables en fillers

Zeer prettig in de omgang, open, eerlijk, niet dwingend, adviserend

Dorien
Leeftijd48