Ervaringen en beoordelingen

Na elke behandeling vragen wij om een beoordeling. Deze beoordelingen worden via verschillende kanalen verzameld, bijvoorbeeld via onze eigen website, maar ook via onafhankelijke partijen zoals Zorgkaartnederland.nl of Google. De ervaringen van onze patiënten lees je hieronder.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jouw eigen ervaring delen?

Aanrader

Rated 5 out of 5
18 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstcorrectie

Na een ooglidcorrectie door dr Darren Booi bij Mooi in 2020, met een heel mooi resultaat, wilden wij (moeder en dochter) gaan voor een borstverkleinig/borstlift. Natuurlijk eerst op zoek gegaan en ervaringen inzake de resultaten van dr Booi op dit gebied bestudeerd, maar het was voor ons snel duidelijk dat we bij dr Booi in goede handen zouden zijn en dus was de keuze om weer bij hem aan te kloppen eigenlijk zo gemaakt. Ons “moeder/dochter project” is helemaal gelopen zoals gewenst. Deskundig advies, duidelijke uitleg, de risico’s en behandeling werden met ons besproken. Een aantal keer is onze operatiedatum opgeschoven (door Corona) maar 24 februari 2022 was het dan zover. Voor ons helemaal niet erg want inmiddels had Mooi de nieuwe locatie in gebruik genomen met eigen operatiefaciliteiten. De medewerkers van Mooi hebben het mogelijk gemaakt dat we werkelijk het hele traject samen hebben kunnen doen. Samen naar de consulten, controles, zelfs samen op de OK en samen herstellen, het was heel speciaal. Het resultaat is fantastisch, we zijn allebei meer dan tevreden en echt blij ermee. Geen zware, hangende, ongelijke borsten meer verbergen, geweldig en wat een verschil! Enorm veel dank aan dr Darren Booi en alle medewerkers van Mooi, ook de mensen op de OK (Laura, Joep, Marlies, Monique en 1 naam zijn we helaas vergeten, sorry hiervoor) en anesthesist Tim niet te vergeten. Allemaal bedankt voor de goede zorgen (en Marlies het voelde fijn en vertrouwd je weer aan het bed te hebben). Jullie zijn een geweldig team, zeer kundig, persoonlijk en betrokken. Een volgende keer (ja.. we hebben nog wel een verlanglijstje!) zullen we zonder twijfel zeker weer kiezen voor Mooi.

Monique en Natascha
Leeftijd56 en 29

Borstvergroting, uitgevoerd door dr Feijen

Rated 5 out of 5
9 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Op 18 februari jl heb ik een borstvergroting ondergaan, uitgevoerd door dr Feijen. Mocht je overwegen om een borstvergroting te laten doen, dan raad ik dr Feijen 100% aan. Tijdens de intake luisterde ze goed naar mijn wensen en gaf zij mij direct een vertrouwd, prettig gevoel. Door dit gesprek durfde ik het na jaren ook eindelijk aan om de stap te zetten en de borstvergroting te laten uitvoeren. De informatie die voorafgaand aan de operatie werd verstrekt, was heel duidelijk, en bij vragen stond een medewerker van Mooi me goed te woord. Op de dag van de operatie, die plaatsvond in Zuyderland, was ik erg gespannen. Dr Feijen heeft vlak voor de operatie, zowel toen zij mijn borsten kwam aftekenen als vlak voordat ik onder narcose werd gebracht, ook nog goed te tijd genomen om naar mij te luisteren. Dit stelde mij gerust. Ook de begeleiding van het overige personeel was heel prettig. Iedereen was heel lief voor me.
Ik wilde een mooi, natuurlijk resultaat en heb vlak voor de operatie gekozen om de uiteindelijke hoeveelheid cc over te laten aan dr Feijen. Ik vond het wel spannend, omdat ik de voor en na foto’s op de website van Mooi niet allemaal even mooi vond. Ik ben echter ontzettend blij met hoe mijn borsten zijn geworden. Het resultaat is prachtig, de borsten zijn mooi gelijk en het ziet er natuurlijk uit. Ik had van tevoren niet kunnen denken dat ik zo’n mooie borsten zou krijgen! Ik had het echt niet anders gewild dan dit en hier ben ik dr Feijen heel dankbaar voor.
Het herstel heb ik wel onderschat. De eerste twee weken was ik echt afhankelijk van hulp van anderen en ervaarde ik veel pijn en druk op mijn borst. De pijn en drukpijn trekken echter weg en na 6 weken kon ik weer gewoon alles doen. Ook voelden mijn borsten na een aantal weken helemaal als ‘van mij’. Ik ben ontzettend blij en voel me eindelijk zelfverzekerd en blij met mijn lichaam. Ik raad de Mooi kliniek, en in het bijzonder dr Feijen, dan ook zeker aan!

Sandy
Leeftijd27

Goede ervaring maar nu mag het niet meer

Rated 5 out of 5
8 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Ik heb in 2021 een buikwandcorrectie met liposuctie gehad via MOOI kliniek in het Zuiderland. Perfect alles gelopen. Goede nazorg gehad via MOOI. Nu wil ik heel graag mijn bovenarmen en bovenbenen met liposuctie laten doen en nu mag het niet meer omdat mijn BMI te hoog is en ze opereren niet meer via het ziekenhuis maar hebben een eigen operatie faciliteit. Dus word ik geweigerd en dat valt me zwaar tegen. Ik heb miss een hoog BMI maar heb verder nergens last van als ik een operatie moet ondergaan. Pas nog geopereerd voor navelbreuk ook via een algehele narcose. Was binnen 3 uur weer thuis.

Marian Bosch
Leeftijd56

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
2 maart, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Zeer tevreden over de deskundige behandeling van dr Feijen. Fijne voorbespreking en ontspannen behandeling. 3 Maanden later litteken al bijna niet meer te zien. Ik ben super tevreden. Iedereen is even vriendelijk.

Miriam Wensink
Leeftijd60

Top kliniek & resultaat!

Rated 5 out of 5
21 februari, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting met lipofilling

Afgelopen donderdag in de geweldig mooie nieuwe kliniek van Mooi een lipofilling van mijn borsten ondergaan. Na 2 zwangerschappen waren mijn borsten gaan hangen en voelden erg ‘leeg’. Dr. Meesters stelt je gerust over de behandeling en het resultaat. Nu, een paar dagen na de operatie kan ik zeggen dat de pijn 100% mee is gevallen, en mijn borsten zien er al super uit! Zo blij dat ik voor deze top kliniek heb gekozen, en ik kan deze behandeling aan iedere vrouw aanraden!

Peggy
Leeftijd33

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
17 februari, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstprothesen verwijderen

Afgelopen oktober ben ik bij Dr. Meesters geweest voor een explantatie.
Ze is zeer kundig, eerlijk en fijn in de omgang. Als ze zegt het wordt mooi, dan reken er maar op dat het mooi wordt.
Mijn grote dank voor de goede zorgen en ik ben meer dan blij met het resultaat!

Inge
Leeftijd42

Ontzettend tevreden!

Rated 5 out of 5
10 februari, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Na borstvoeding en veel afgevallen te zijn, waren mijn borsten leeg. Ik wilde ze weer opgevuld hebben. Geen nepborsten, gewoon mijn eigen borsten terug. Ik geef eerlijk toe dat ik twijfelde bij het zien van de voor- en nafoto’s. Mijn tip: laat je hierdoor niet misleiden. Dr. Meesters begreep precies wat ik wilde en stelde me gerust: ‘ze worden mooi’, zei ze. En dat zijn ze geworden! Ik ben er ontzettend blij mee. Een spoedig herstel en prachtige natuurlijke borsten. Een MEESTERSwerk! Ik kan Mooi Kliniek echt aanraden!

Janneke Damoiseaux
Leeftijd39

Geweldig

Rated 5 out of 5
26 januari, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

In 1 woord geweldig! Zeer tevreden met het resultaat! Eindelijk na 15 jaar een buikwandcorrectie ondergaan. In mijn omgeving hoorde ik alleen maar goede recensies over deze kliniek. Ik had gelijk een goed gevoel bij mijn eerste intake. Vakkundig personeel. Met dank aan Drs. M.M.W. Feijen.

Samantha van der vecht
Leeftijd33

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
20 januari, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstcorrectie

Ik ben blij dat ik voor Mooi kliniek gekozen heb.
Zeer deskundig team en een hele fijne aanwezige sfeer.
Dr Marleen Meesters is zeer kundig en heeft een eerlijke, duidelijke en open communicatie.
Ik zou de kliniek zeker aan anderen aanbevelen, ben dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Anoniem
Leeftijd48

Hele fijne kliniek

Rated 5 out of 5
3 januari, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstprothesen verwijderen

Blij dat ik bij Dr. Meesters terecht gekomen ben, wilde mijn borstimplantaten laten verwijderen, aangezien ik de leeftijd van 63 jaar heb en al vanaf 26 jaar implantaten heb, na verschillende wissel operaties omdat de implantaten vervangen diende te worden, vond ik het nu genoeg geweest. Dr. Meesters zei meteen dat ze dat goed kon begrijpen, dit alleen al was een opluchting voor mij. Hele fijne kliniek, assistentes heel vriendelijk en behulpzaam, ook de dag van de operatie vriendelijk zorgpersoneel.

Anoniem
Leeftijd63

Geweldig

Rated 5 out of 5
28 december, 2021
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Ik ben blij dag ik voor de mooi kliniek heb gekozen. Wat een zeer deskundig Top team. Ik zal deze kliniek zeker aanbevelen. Ik ben zelf vanaf de eerste afspraak tot de laatste super geholpen. Ik heb een borstlift met prothese gehad. Mijn behandelend arts was Dr. Marleen meesters. Wat een geweldige eerlijke en zeer kundige vrouw. Ze weet echt wat ze doet en ik had ook heg volste vertrouwen in haar. En ben dan ook zeeeeeer tevreden met het eindresultaat.

Anoniem

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
15 december, 2021
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Vanaf het eerste consult tot en met de nacontrole waren alle medewerkers erg vriendelijk en oprecht en er werd alle tijd voor me genomen. Ik was zenuwachtig voor de ooglidcorrectie, maar ze hebben me er zó fijn doorheen geholpen dat het me reuze meeviel. De verdovingsprikjes waren pijnloos en in de dagen na de ingreep kreeg ik geen bloeduitstortingen om de ogen. De nazorg werd goed begeleid en ze waren altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en ik ben er zeer tevreden mee.

Anoniem

10!

Rated 5 out of 5
13 december, 2021
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Hier hoef niets meer aan toegevoegd te worden, alles is hier perfect geregeld.

Maria Segers
Leeftijd65

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
7 december, 2021
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Zeer tevreden met het resultaat. Eindelijk na heel veel jaren weer een strakke en platte buik.

Richelle Beckers
Leeftijd39

Niets is teveel gevraagd

Rated 5 out of 5
23 november, 2021
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Je krijgt een luisterend oor om aan te geven waarom je komt, je wordt heel goed begeleid door het hele proces en alles wordt duidelijk uitgelegd (ook aan de hand van formulieren). Je krijgt ruimschoots de kans om aan te geven wat je wens is en daarbij wordt er duidelijk aangegeven in hoeverre MOOI kliniek aan jouw wens kan voldoen en wat het beste bij jou lichaam past. Daarbij kun je ten alle tijden telefonisch terecht bij MOOI kliniek om je vragen te stellen, niets is te veel gevraagd. Al het personeel is onwijs vriendelijk en hartelijk.

Anoniem
Leeftijd21

Goud waard!

Rated 5 out of 5
23 november, 2021
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Samen een persoonlijk en realistisch plan gemaakt. Een vertrouwd gevoel en vooral een prachtig resultaat. Ik raad MOOI! met heel mijn hart aan. Ook wanneer je twijfelt (ik ben 4 x op consult gegaan alvorens ik de operatie ging doen) is het goed om te bespreken. Altijd vrijblijvend en met geduld in gesprek kunnen gaan. Goud waard.

Sarah
Leeftijd32

Goede kliniek, top chirurg

Rated 5 out of 5
22 november, 2021
BehandelingBeoordeling van Borstlift

Een goede kliniek met super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Een top chirurg (Marleen Meesters) bij haar ben je in goede handen. Ze weet wat ze doet en geeft een eerlijke beeld over de eindresultaten.

Zoya/Khemoyan
Leeftijd39

Aanrader

Rated 5 out of 5
8 november, 2021
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting met lipofilling

Ik ben zeer tevreden met mijn lipofilling. Ik melde mij bij dr. Feijen op aanraden van de gynaecoloog in het Zuyderland ziekenhuis.
Ik had pijnlijke harde plekken in mijn borsten. Dr. Feijen vertelde mij eerlijk dat ze me geen garantie kon bieden maar dat ze zeker goede mogelijkheden zag om de pijn en knobbels te verminderen middels lipofilling. Daarbij vermelde ze duidelijk dat het nog experimenteel was.
Na liposuctie moet je een drukpak dragen, ik bleek daar allergisch voor te zijn en kwam daar om 22:00 achter. Ik heb direct het noodnummer gebeld en werd perfect geholpen. De volgende ochtend was alle uitslag weg. Het resultaat van de behandeling: Ik heb helemaal geen pijn meer en ook geen voelbare verhardingen in mijn borsten. Mijn Borsten zijn erg mooi van vorm (van C naar E) en dankzij de liposuctie heb ik nu ook een mooie slanke taille. Kortom: Goed geholpen, lieve mensen, mooi eindresultaat, geen pijn meer, ik zou de MOOI kliniek en zeker dr. Feijen aan iedereen aanraden.

Anoniem

Buikwandcorrectie en dijbeenlift

Rated 4 out of 5
3 november, 2021
BehandelingBeoordeling van Overtollige huid verwijderen / lift

Het resultaat is heel goed, mooi en de littekens zoals verwacht. Personeel was heel vriendelijk en luisterde goed, samen gekeken naar wat in mijn geval de beste opties waren. (Buikwandcorrectie en dijbeenlift) Zeer tevreden ik zou zeker iedereen de mooi kliniek aanraden!

Anoniem

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
29 oktober, 2021
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Zeer tevreden

W Cuijpers
Leeftijd75