Ervaringen en beoordelingen

Na elke behandeling vragen wij om een beoordeling. Deze beoordelingen worden via verschillende kanalen verzameld, bijvoorbeeld via onze eigen website, maar ook via onafhankelijke partijen zoals Zorgkaartnederland.nl of Google. De ervaringen van onze patiënten lees je hieronder.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jouw eigen ervaring delen?

erstklassige Klinik!

2 december, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstprothesen verwijderen

super organisiertes Team

umfangreiche Aufklärung durch die plastische Chirurgin (Chirurgen)

erstklassige, moderne Behandlungsräumen mit sehr freundlichen OP Helfer- innen

Atmosphäre in der gesamten Klinik inkl. Empfang sehr gut, man fühlt sich wohl – trotz eventueller Angst vor der OP

Nachsorge sehr gut

telefonische Erreichbarkeit und spontane Hilfe immer gegeben

professionell in allen Bereichen

man merkt, jeder in der Klinik macht seinen Job gerne und das Geld steht nicht im Vordergrund!

Birgit Lorenz
Leeftijd58

Gezichtspeeling

20 november, 2022
BehandelingBeoordeling van Huidverbetering

Onlangs heb ik op advies van de artsen van MOOI kliniek een combi van Diepe Fenol peeling en TCA peeling ondergaan.

Na uitleg van de artsen had ik er het volste vertrouwen in.

Als ik vragen had rondom herstel kon altijd terecht en werd ik naar tevredenheid geholpen.

En wat blij ben ik met het resultaat. Mijn gezicht ziet er frisser uit, de rimpels zijn zachter, pigmentvlekken zijn zo goed als verdwenen en de zonneschade is aangepakt. Echt een aanrader.

Ik wil het team van MOOI kliniek bedanken voor de professionele en prettige begeleiding!

Helmi
Leeftijd59

Borstvergroting door lipofilling

16 november, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Mijn borsten waren leeg na de zwangerschappen en mijn buik enorm gegroeid door hormoon behandelingen van IVF

Ik wilde graag mijn borsten opvullen maar niet met implantaten

Met dokter booi mijn wensen besproken, en eerlijk gezegd…kan het niet dan houdt het op en blijft mijn lichaam zoals het is en ik doe maar 1x de borsten opvullen

Dokter booi heeft al mijn wensen mee genomen in de behandeling

Ook gebruik gemaakt van de Brava cups om de huid op te rekken

Dokter booi heeft ervoor gekozen om niet al het buik vet te gebruiken, zou hij dat wel doen dan bleef er een lelijke buik over vol met putjes

Het overige vet is uit mijn bovenbeen en zij gehaald

Herstel super mee gevallen, de dag erna gestopt met pijnstillers en liep ik al rond

Maar belangrijker….dokter booi heeft wonderen verricht….het eind resultaat mooier dan ik ooit had durven dromen

Van een lege A cup naar een volle kleine B cup

En mijn buik is zo goed als plat!

Zoals iedereen zegt:

Mijn lichaam is weer in de juiste verhouding

Ik gun iedereen de zorg en kundigheid van de mooi kliniek

Van verpleegkundigen tot artsen….je voelt je zo welkom en je krijgt zoveel aandacht!

E
Leeftijd43

Helemaal goed!

13 november, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Na veel gewichtverlies een mini buikwandcorrectie laten uitvoeren met super resultaat!

Geholpen door drs. Meesters-Caberg een fijne ervaring.

Zeker aan te raden!

Nicole
Leeftijd25

Zeer tevreden met het resultaat!

1 november, 2022
BehandelingBeoordeling van Huidverbetering

Ik ben heel blij met de Diepe Fenol peeling die heeft plaatsgevonden bij MOOI Kliniek. De artsen bij MOOI zijn zeer professioneel en vakkundig.

Er wordt een heldere duidelijke uitleg en er wordt voldoende tijd uitgetrokken ook om ook je vragen te beantwoorden. Ook het overig personeel is behulpzaam en aardig. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak.

Ze staan ook voor je klaar als je na de behandeling nog vragen hebt. Je vragen worden serieus genomen en snel beantwoordt.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Er heeft echt een huidverjonging plaatsgevonden, het ziet er frisser uit. Rimpels zijn minder diep, de huid is gladder, zachter en strakker met minder huidverkleuringen.

Ik ben zeer tevreden over de MOOI Kliniek en beveel deze kliniek en ook deze behandeling dan ook absoluut aan.

Yvonne van den Brandhof
Leeftijd59

Super

18 oktober, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Ik was echt mega zenuwachtig, maar dat was achteraf echt niet nodig. Voordat ik het in de gaten had stond ik alweer buiten! Ik zei achteraf tegen de assistente het was bijna gezellig!

Het is nu 9 dagen geleden, maar wat een verschil! Heb wel een blauw oog gehad, maar totaal geen pijn!

Dank jullie wel allemaal wat een super team!

Diana
Leeftijd57

Buikwandcorrectie met reven van de buikspieren

6 oktober, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Mijn ervaring is met veel lof te vertellen dat ik super blij ben dat ik voor deze kliniek gekozen heb.

De dames achter de balie de dokter, iedereen zeer bekwaam. Ik voelde mij ook meteen op mijn gemak.

De operatie moest in het ziekenhuis gebeuren daar ben ik ook heel tevreden over.

Ook het afhandelen van de controle afspraak was heel fijn.

Nogmaals een echte top kliniek. Ik raad iedereen deze kliniek aan.

Nicky Walthie
Leeftijd49

Life changing

28 september, 2022
BehandelingBeoordeling van Overtollige huid verwijderen / lift

Zeker zou ik Mooi Kliniek aanbevelen. Tijdens de intake voor de lower body lift voelde ik mij gelijk begrepen en gerust gesteld. Hele traject heb ik als zeer fijn ervaren. Altijd word er goed de tijd genomen voor vragen en voor een fijn gesprek. Mijn leven was al mooi maar nu na de operatie heeft het meer glans gekregen. 17 oktober zijn mijn borsten aan de beurt en dat zal ook zeer kundig worden gedaan. Dank voor alle goede zorg!

Desiree Dalhuisen
Leeftijd36

Chapeau!

22 september, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Ik heb jarenlang getwijfeld of ik een onderooglidcorrectie zou laten doen omdat ik van mijn omgeving altijd te horen kreeg dat het best wel mee viel en ja, ik had geen extreme wallen maar toch voelde ik me steeds meer onzeker. Consult / adviesgesprek bij dr. Feijen gehad en waar zij heel duidelijk over was, is dat ze zei; als je ervoor kiest om de onderooglidcorrectie te laten doen, dan doe je dat in de eerste plaats voor jezelf. Omdat ik geen extreme wallen had, heeft dr. Feijen me uitgelegd dat het een subtiele correctie zou worden. Inmiddels is de ingreep nu vier maanden geleden en heb ik mijn laatste controle gehad. Ik ben over het algemeen heel tevreden over het resultaat, zeker toen ik de foto’s van voor de ingreep terug zag. Wat een verschil zeg! En is het zeker een wauw factor te noemen! Bedankt Michelle, voor je luisterend oor, voor alle goed zorgen zowel voor, tijdens, als na de ingreep en zeker niet te vergeten de lieve en vooral geduldige assistentes, chapeau!

Judith
Leeftijd52

Borstprothese wissel

30 augustus, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

3 Maanden geleden heb ik een borst prothese wissel gekregen bij dokter Booi. Het is nog beter dan ik verwacht had en ik ben er ontzettend blij mee. Zowel dokter Booi als de verpleegkundigen en anesthesisten hebben me ontzettend op mijn gemak laten voelen met zorgvuldige aandacht. Ik ben zelf vanaf de eerste afspraak tot de laatste afspraak super goed geholpen. Jullie zijn een geweldig team, zeer kundig, persoonlijk en betrokken. Mijn herstel is zeer voorspoedig verlopen en het resultaat is prachtig. Zachte, natuurlijk uitziende borsten.

Ik raad de Mooi kliniek bij iedereen aan, een buitengewoon goede ervaring!

Maria
Leeftijd69Jaar

borstprotheses verwijderen

22 augustus, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstprothesen verwijderen

Super fijne kliniek, alles perfect gelopen van A tot Z.

Ik kan deze kliniek alleen maar aanbevelen.

Myriam
Leeftijd64

Scars tell a story

5 augustus, 2022
BehandelingBeoordeling van Overtollige huid verwijderen / lift

After 5-6 years maintaining 70-75kg of lost weight, and being stable, I decided it was time to research skin removal — When I read Dr. Meesters-Caberg’s profile & reviews on zorgkaart and via the Mooi kliniek website, I didn’t have any more doubts aside from superficial fears of surgery. Meeting her for the first time put my mind at rest, she is highly skilled, and experienced with post weight loss work via the NOK. She answered all questions and concerns, and in spite of my nervousness the procedure went well, they were able to remove just over 3kg of excess from my tummy tuck & arm lift — the team at Zuyderland was fantastic, as is the team at Mooi kliniek — every small concern or being unsure, I could send photos and receive advice & response, it was a good recovery but a long recovery of 12 weeks. I felt supported along the way, and could email or call anytime. Considering I am also quite sensitive to pain the pain management was well done, and it was no problem for me to book an extra night in the hospital for the arm lift & tummy tuck combo. The caregivers at the hospital were fantastic, and I will definitely be returning to Mooi kliniek and the Zuyderland for the next stage in my skin removal, or any other procedures. Thank you to a fine team for a lovely experience.

Cat
Leeftijd41

De begeleiding is zeer goed,

5 juli, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Ik heb een boven en onder ooglidcorretie tegelijk laten doen door plastisch chirurg Piatkowski .

De operatie is goed gegaan.

De volgende dag werd ik gebeld hoe het was gegaan.

Ik ben tussentijds 2 keer op controle geweest om mijzelf gerust te laten stellen.

Mijn herstel heeft helaas lang geduurd,maar het resultaat mag er wezen!!

Ik ben ook zeer tevreden over de plastisch chirurg!

De Mooi kliniek kan ik dan ook echt aanbevelen!

Sieny Nijs
Leeftijd64

Geweldig

4 juli, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

De locatie is goed ook qua parkeren, de mensen aan de balie zijn heel vriendelijk, de arts stelt je op het gemak en legde alles heel goed uit voor,tijdens en na de behandeling.

Het resultaat overtrof maar in verwachting ik ben weer een gelukkig en tevreden mens

Dankjewel allemaal van de Mooi kliniek

Cily Janssen
Leeftijd55jaar

Buikwandcorrectie en liposuctie

16 juni, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Zeer goede uitleg bij intakegesprek, goede begeleiding ziekenhuisopname, plaats voor vragen en geruststelling, goede nabehandeling, meedenkend met eventuele problemen of onzekerheden.

Zeer vriendelijk en bekwaam persooneel, zeer goed bereikbaar.. zelf zeer tevreden met het eindresultaat, precies zoals duidelijk was besproken. Kan niet anders zeggen dan een topbedrijf, met Mooie mensen !

Anita
Leeftijd56

Mooie eigen borsten

2 juni, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstcorrectie

Ik heb implantaten laten verwijderen, omdat mijn lichaam ze afstootte en de arts die dat gedaan heeft had ze niet mooi gemaakt zelfs niet met lift, was gewoon misvormd/raar.

Ik voelde me hierdoor niet vrouwelijk meer en kon geen bh dragen, omdat het vel onder de bh uit kwam en dat deed ook pijn.

Marleen Meesters heeft een grote litteken correctie gedaan en ik voel me nu weer vrouwelijk en heb mooiere borsten dan ik ooit gehad heb door haar en dat met mijn eigen borsten.

Ik kan weer een bh dragen😍.

Die vrouw is zo deskundig en goed.

Door haar heb ik zelfvertrouwen gekregen en durf ik weer een relatie aan.

Dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken…

Ik kan het nog steeds niet geloven hoe mooi mijn eigen borsten zijn geworden door Marleen Meesters❤️

Geheim
Leeftijd43

Aanrader

18 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstcorrectie

Na een ooglidcorrectie door dr Darren Booi bij Mooi in 2020, met een heel mooi resultaat, wilden wij (moeder en dochter) gaan voor een borstverkleinig/borstlift. Natuurlijk eerst op zoek gegaan en ervaringen inzake de resultaten van dr Booi op dit gebied bestudeerd, maar het was voor ons snel duidelijk dat we bij dr Booi in goede handen zouden zijn en dus was de keuze om weer bij hem aan te kloppen eigenlijk zo gemaakt. Ons “moeder/dochter project” is helemaal gelopen zoals gewenst. Deskundig advies, duidelijke uitleg, de risico’s en behandeling werden met ons besproken. Een aantal keer is onze operatiedatum opgeschoven (door Corona) maar 24 februari 2022 was het dan zover. Voor ons helemaal niet erg want inmiddels had Mooi de nieuwe locatie in gebruik genomen met eigen operatiefaciliteiten. De medewerkers van Mooi hebben het mogelijk gemaakt dat we werkelijk het hele traject samen hebben kunnen doen. Samen naar de consulten, controles, zelfs samen op de OK en samen herstellen, het was heel speciaal. Het resultaat is fantastisch, we zijn allebei meer dan tevreden en echt blij ermee. Geen zware, hangende, ongelijke borsten meer verbergen, geweldig en wat een verschil! Enorm veel dank aan dr Darren Booi en alle medewerkers van Mooi, ook de mensen op de OK (Laura, Joep, Marlies, Monique en 1 naam zijn we helaas vergeten, sorry hiervoor) en anesthesist Tim niet te vergeten. Allemaal bedankt voor de goede zorgen (en Marlies het voelde fijn en vertrouwd je weer aan het bed te hebben). Jullie zijn een geweldig team, zeer kundig, persoonlijk en betrokken. Een volgende keer (ja.. we hebben nog wel een verlanglijstje!) zullen we zonder twijfel zeker weer kiezen voor Mooi.

Monique en Natascha
Leeftijd56 en 29

Borstvergroting, uitgevoerd door dr Feijen

9 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Borstvergroting

Op 18 februari jl heb ik een borstvergroting ondergaan, uitgevoerd door dr Feijen. Mocht je overwegen om een borstvergroting te laten doen, dan raad ik dr Feijen 100% aan. Tijdens de intake luisterde ze goed naar mijn wensen en gaf zij mij direct een vertrouwd, prettig gevoel. Door dit gesprek durfde ik het na jaren ook eindelijk aan om de stap te zetten en de borstvergroting te laten uitvoeren. De informatie die voorafgaand aan de operatie werd verstrekt, was heel duidelijk, en bij vragen stond een medewerker van Mooi me goed te woord. Op de dag van de operatie, die plaatsvond in Zuyderland, was ik erg gespannen. Dr Feijen heeft vlak voor de operatie, zowel toen zij mijn borsten kwam aftekenen als vlak voordat ik onder narcose werd gebracht, ook nog goed te tijd genomen om naar mij te luisteren. Dit stelde mij gerust. Ook de begeleiding van het overige personeel was heel prettig. Iedereen was heel lief voor me.

Ik wilde een mooi, natuurlijk resultaat en heb vlak voor de operatie gekozen om de uiteindelijke hoeveelheid cc over te laten aan dr Feijen. Ik vond het wel spannend, omdat ik de voor en na foto’s op de website van Mooi niet allemaal even mooi vond. Ik ben echter ontzettend blij met hoe mijn borsten zijn geworden. Het resultaat is prachtig, de borsten zijn mooi gelijk en het ziet er natuurlijk uit. Ik had van tevoren niet kunnen denken dat ik zo’n mooie borsten zou krijgen! Ik had het echt niet anders gewild dan dit en hier ben ik dr Feijen heel dankbaar voor.

Het herstel heb ik wel onderschat. De eerste twee weken was ik echt afhankelijk van hulp van anderen en ervaarde ik veel pijn en druk op mijn borst. De pijn en drukpijn trekken echter weg en na 6 weken kon ik weer gewoon alles doen. Ook voelden mijn borsten na een aantal weken helemaal als ‘van mij’. Ik ben ontzettend blij en voel me eindelijk zelfverzekerd en blij met mijn lichaam. Ik raad de Mooi kliniek, en in het bijzonder dr Feijen, dan ook zeker aan!

Sandy
Leeftijd27

Goede ervaring maar nu mag het niet meer

8 mei, 2022
BehandelingBeoordeling van Buikwandcorrectie

Ik heb in 2021 een buikwandcorrectie met liposuctie gehad via MOOI kliniek in het Zuiderland. Perfect alles gelopen. Goede nazorg gehad via MOOI. Nu wil ik heel graag mijn bovenarmen en bovenbenen met liposuctie laten doen en nu mag het niet meer omdat mijn BMI te hoog is en ze opereren niet meer via het ziekenhuis maar hebben een eigen operatie faciliteit. Dus word ik geweigerd en dat valt me zwaar tegen. Ik heb miss een hoog BMI maar heb verder nergens last van als ik een operatie moet ondergaan. Pas nog geopereerd voor navelbreuk ook via een algehele narcose. Was binnen 3 uur weer thuis.

Marian Bosch
Leeftijd56

Antwoord van MOOI kliniek

Beste Marian, hartelijk dank dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Het klopt inderdaad dat we bij MOOI kliniek in onze eigen OK faciliteiten je alleen mogen opereren als je BMI niet hoger is dan 35. Dit doen we in eerste instantie voor jouw veiligheid en omdat we de richtlijnen van onze beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging voor Plastische (NVPC) en wet en regelgeving volgen. Het mooie is dat onze chirurgen ook in de aanliggende ziekenhuizen werken. We zouden dus altijd kunnen onderzoeken of we hier iets voor je kunnen betekenen. Neem gerust nog eens contact met ons op.

Antwoord van MOOI kliniek

Beste Marian, hartelijk dank dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Het klopt inderdaad dat we bij MOOI kliniek in onze eigen OK faciliteiten je alleen mogen opereren als je BMI niet hoger is dan 35. Dit doen we in eerste instantie voor jouw veiligheid en omdat we de richtlijnen van onze beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging voor Plastische (NVPC) en wet en regelgeving volgen. Het mooie is dat onze chirurgen ook in de aanliggende ziekenhuizen werken. We zouden dus altijd kunnen onderzoeken of we hier iets voor je kunnen betekenen. Neem gerust nog eens contact met ons op.

Zeer tevreden

2 maart, 2022
BehandelingBeoordeling van Ooglidcorrectie

Zeer tevreden over de deskundige behandeling van dr Feijen. Fijne voorbespreking en ontspannen behandeling. 3 Maanden later litteken al bijna niet meer te zien. Ik ben super tevreden. Iedereen is even vriendelijk.

Miriam Wensink
Leeftijd60