Ervaringen en beoordelingen

Na elke behandeling vragen wij om een beoordeling. Deze beoordelingen worden via verschillende kanalen verzameld, bijvoorbeeld via onze eigen website, maar ook via onafhankelijke partijen zoals Zorgkaartnederland.nl of Google. De ervaringen van onze patiënten lees je hieronder.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jouw eigen ervaring delen?

Mijn ogen stralen weer

15 juli, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Fantastisch resultaat behaald met de ooglid correctie. Nooit durven dromen dat ik die stap zou zetten maar toch gedaan. Heel veel dank aan die uitstekende poolse

Plastische chirurg met die mooie dubbele naam . Fijne behandeling gehad, goede genezing en vandaag eindcontrole

Alles top. Zeker en vast durf ik deze aan te bevelen , de Mooi Kliniek, met haar uitstekende chirurgen. Nogmaals dank en veel succes voor de toekomst.

Anne Breeschoten
Leeftijd72

Ze zijn weer mooi!

12 juli, 2024
Beoordeling van Borstvergroting met lipofilling

Ik heb een borstvergroting met eigen vet gedaan, want ik wilde liever geen implantaten. Geholpen door Dr. Booi. Het resultaat is heel natuurlijk, een cupmaatje groter en mijn eigen natuurlijke vorm. Het team van MOOI is top! Ik ging geheel gerust de operatiekamer in en de nazorg vind ik ook erg goed. Je kunt altijd bellen als je over iets twijfelt (ik over medicatie), maar ze bellen ook zelf om te vragen hoe het met je gaat. Ik zou het zo weer doen (maar dat is niet nodig)! Mijn borsten zijn weer even mooi en iets voller dan voor mijn zwangerschappen.

Stevie
Leeftijd32

Zeer tevreden

10 juli, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Mijn ooglidcorrectie is mooi geworden

Marleen
Leeftijd59

mooi om mooi te ervaren

9 juli, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

prima en deskundige behandeling, vriendelijk. te bereiken voor vragen.

Fer
Leeftijd61

Erg prettige, eerste ervaring

7 juli, 2024
Beoordeling van Injectables en fillers

Een prachtige locatie met zeer vriendelijk personeel dat zich op een prettige manier over je ontfermt. Geen commerciële praatjes, maar oog voor detail en eerlijk advies. Dit was mijn eerste bezoek aan Mooi, maar zeker niet mijn laatste. Met name voor Nadine, bedankt!

Nick
Leeftijd33

Zeer tevreden

1 juli, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Zeer professioneel en vriendelijk ontvangen bij MOOI.

En Dr.Sawor is zeker aan te bevelen voor een ooglidcorrectie.

Gelukkig geen zichtbare littekens :-)

Michelle
Leeftijd36

Ik had meer resultaat verwacht

29 juni, 2024
Beoordeling van Injectables en fillers

Zeker aan te bevelen.

Yolanda
Leeftijd58

Borstvergroting

27 juni, 2024
Beoordeling van Borstvergroting

Ik heb een fijne ervaring gehad bij mooi kliniek, een top kundig arts!

Alle dank aan personeel en dokter meesters.

Prick
Leeftijd23

Positieve review borstvergroting

27 juni, 2024
Beoordeling van Borstvergroting

Na lang twijfelen heb ik eindelijk de beslissing genomen om een borstvergroting te laten uitvoeren, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing van mijn leven was. Vanaf het eerste consult voelde ik me volledig op mijn gemak bij de kliniek. De artsen en het hele team waren uiterst professioneel en geduldig, en namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en mijn zorgen weg te nemen.

De procedure zelf verliep vlekkeloos. Het medisch team was ongelooflijk bekwaam en ik voelde me goed geïnformeerd over elke stap van het proces. De nazorg was ook fantastisch; ik kreeg duidelijke instructies en had altijd het gevoel dat ik terecht kon bij de kliniek als ik ergens over twijfelde.

Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de resultaten, en die hebben al mijn verwachtingen overtroffen! Mijn borsten zien er natuurlijk uit, voelen geweldig aan, en ik voel me zoveel zelfverzekerder. Het heeft een enorme positieve impact gehad op mijn zelfbeeld en mijn algehele levensgeluk.

Ik zou deze kliniek en de betrokken artsen zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die een borstvergroting overweegt. Ze hebben mijn leven veranderd op een manier die ik me nooit had kunnen voorstellen. Bedankt voor alles!

Erja
Leeftijd23

buikwandcorrectie na gewichtsverlies

27 juni, 2024
Beoordeling van Buikwandcorrectie

vanaf stap 1, de dag dat je voor het eerst binnenloopt , tot de eindcontrole voelde ik me erg op mijn gemak, zowel al het personeel als ook de plastische chirurg zorgen ervoor dat je je fijn voelt, de informatie die ik kreeg was uitgebreid, en de nazorg was meer als goed, ik zou ten alle tijde weer dezelfde kliniek kiezen, het resultaat is prachtig,

natascha dammers
Leeftijd51

Review prothese wissel

26 juni, 2024
Beoordeling van Borstcorrectie

Ik ben meer dan tevreden en zo erg blij met het resultaat, echt meer dan boven verwachting ! Dokter Booi echt een topper en een aanrader ! En daarbij ook heel erg bedankt aan de hele equipe van de Mooi kliniek, super professioneel en heel erg aardig, ook na de operatie een hele goede opvolging. Kortom een echte aanrader !

Heel erg bedankt allemaal !

Fion Klijn
Leeftijd42

Onderooglidcorrectie

26 juni, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Na jarenlange twijfel eindelijk de stap gezet voor een onderooglidcorrectie. En had ik dit maar eerder gedaan.

Bij Mooi Kliniek werd ik hartelijk ontvangen bij de intake. De dag van de ingreep was enorm spannend, maar Prof. Dr. Andrzej Piatkowski de Grzymala en de assistente stelde mij snel op mijn gemak. Rustig vertelende was de ingreep sneller voorbij als verwacht. Nauwelijks napijn en het herstel verliep vlot. Het resultaat mag er absoluut (nu al) zijn en eindelijk zie ik mijn spiegelbeeld zoals ik mij ook voel: fris en energiek. Verlost van de eeuwige vermoeide blik.

Mijn dank aan het professionele team van Kliniek Mooi!

Nadine van den Elzen
Leeftijd44

Top!

26 juni, 2024
Beoordeling van Schaamlipcorrectie

Zeer tevreden over het traject en het resultaat

Y
Leeftijd46

Geweldig resultaat

14 juni, 2024
Beoordeling van Injectables en fillers

Ter voorbereiding op een ooglidcorrectie kreeg ik eerst een botox behandeling bij mijn wenkbrauwen opdat deze niet gelijk stonden, de dag erna was het resultaat al duidelijk te zien nu inmiddels twee weken verder ben ik buitengewoon gelukkig, mijn wenkbrauwen zijn haast helemaal gelijk. Over enkele weken vindt de ooglidcorrectie plaats ik ben reuze benieuwd naar het volledige resultaat ik heb er het volste vertrouwen in.

Marianne
Leeftijd65 jaar

Super

13 juni, 2024
Beoordeling van Injectables en fillers

Een hele fijne ontvangst

De Dokter wat me heeft behandeld was vriendelijk en eerlijk

Yvonne De heij
Leeftijd56

Zeer tevreden vanaf de intake tot aan de eindcontrole

4 juni, 2024
Beoordeling van Borstlift

Zeer tevreden over de informatie die ik kreeg en de verschillende mogelijkheden. Ik heb gekozen voor een borstlift zonder opvulling. Het resultaat is natuurlijk en past bij mijn leeftijd.

Sylvia Simons
Leeftijd55

Een professionele en transparante kliniek!

22 mei, 2024
Beoordeling van Injectables en fillers

Professionele ontvangst en transparante en duidelijke info.

Giselle Vluggen
Leeftijd56

Prachtig resultaat

21 mei, 2024
Beoordeling van Facelift

Na lang twijfelen (door angst voor operatie) naar deze kliniek gegaan, Bij binnenkomst een rustig ontspannen en prettige sfeer. Zeer vriendelijke medewerksters achter de balie , en een zeer kundige fantastische arts dr. Booi . Vanaf eerste consult tot de eindcontrole alles heel goed gegaan. Ik voelde me in goede handen. Geen pijn gehad, en goede nazorg ook door zeer vriendelijke assistentes . Met een prachtig resultaat. Ik raad iedereen die twijfelt , echt laten doen , en zeker bij Mooi kliniek . En ook belangrijk de prijs is zeker niet duurder als bij andere klinieken .

Lavinia Michiels
Leeftijd57

Geweldig service

21 april, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Samen met mijn moeder van 80 een ooglidcorrectie laten doen bij de Mooi kliniek.

We werden iedere keer hartelijk ontvangen. Kregen goede uitleg en de ooglidcorrectie werd snel en professioneel uitgevoerd. Ook de 2 keren dat we na de ooglidcorrectie daar zijn geweest, werd weer ruim de tijd genomen om naar onze ervaringen te luisteren. Mijn moeder en ik waren verder verbaasd van de fijne sfeer die er hangt, iedereen was even vriendelijk en vrolijk. We zijn beiden dik tevreden over onze ooglidcorrectie en ik raad dit aan iedereen aan.

Desirée Lemmens
Leeftijd53

Thuis gevoel

26 maart, 2024
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Ik heb mijn eindcontrole gehad voor de ooglidcorrectie ik werd warm ontvangen met een kopje thee. De arts als ook ik waren dik tevreden met het resultaat. Daarna kon ik meteen door naar cosmetisch arts voor injectables ook daar werd ik vriendelijk ontvangen en heb ik een fijne uitleg gekregen. In mei ga ik terug en wordt ik ook hier behandeld. Het kon al meteen maar heb zelf uitstel gevraagd ivm laserbehandelingen waar ik nog mee bezig ben. Elk bezoek voel ik mij meteen thuis in hun fantastisch team. Ik kan iedereen aanraden om je bij mooi kliniek mooi te laten maken. Dankjewel 🙏🏻

Angelique Smeets-Swinkels
Leeftijd52