Ervaringen en beoordelingen

Na elke behandeling vragen wij om een beoordeling. Deze beoordelingen worden via verschillende kanalen verzameld, bijvoorbeeld via onze eigen website, maar ook via onafhankelijke partijen zoals Zorgkaartnederland.nl of Google. De ervaringen van onze patiënten lees je hieronder.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jouw eigen ervaring delen?

Ooglid correctie

19 september, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Ik ben heel blij dat ik de ingreep heb laten doen omdat ik er echt last van had als chauffeur zijnde . De dag na de ingreep dacht ik s, morgens waar ben je aan begonnen toen ik in de spiegel keek , maar elke dag ging het iets beter na een week was ik blij dat de hechtingen eruit konden zodat ik weer eens mijn gezicht weer enigszins kon wassen . Maar ik ben er echt heel blij mee en er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor je open. En uiteraard wil ik het personeel en chirurg Keuter bedanken voor het schitterende resultaat ik zou het iedereen aan bevelen. Nogmaals bedankt Mooi kliniek

Henk van de Ven
Leeftijd51

Botox behandeling

13 september, 2023
Beoordeling van Injectables en fillers

Zeer tevreden, goede uitleg en behandeling op maat.

Complimenten aan de cosmetisch arts; vriendelijk en zeer bekwame behandeling!

Kiki
Leeftijd24

Gewoon Mooi

11 september, 2023
Beoordeling van Borstcorrectie

Heb een borstverkleining en Een buikwandcorrectie gehad. Super tevreden. In de gesprekken die ik heb gehad met desbetreffende arts, zeer goede uitleg gehad en mij is verteld geworden dat ik een holle rug heb en hoe het er dan gaat uitzien. Als ik het over kon doen, dan zou ik zo weer doen.

Maria de Leeuw
Leeftijd56

Geoliede machine met bekwaam en super vriendelijk personeel/PC.

7 september, 2023
Beoordeling van Borstvergroting met lipofilling

De kliniek is een geoliede machine met erg vriendelijk en bekwaam personeel waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Het voelt hierdoor heel laagdrempelig. Het eerste telefonische contact verliep erg prettig en er werd uitgebreid de tijd genomen. Al snel volgde n consult bij PC Meesters met aan de voorkant eerst foto’s maken. Het consult verliep prettig en werd eerlijk en goed geadviseerd. De weg naar OK krijg je alle info in je digitale portaal. De vragen werden door de frontoffice goed behandeld. Op de dag van OK wordt je goed opgevangen en geen lange wachttijden. Vlak voor OK komt PC nog de laatste check up doen en de anesthesist komt ook nog langs. Gelijk daarna door naar de OK waar n GEWELDIGE

ok-assistente Monique je een heel comfortabel gevoel geeft. De lichte spanning die ik had was gelijk weg doordat ze je meteen op je gemak stelt en verteld wat er gebeurt en tussendoor een leuk gesprek met je aanknoopt. Zo ben ik heel rustig de narcose ingegaan. Daardoor ook heel rustig uit narcose gekomen. Er werd door de verpleegkundige meteen geanticipeerd op de pijn. Waardoor binnen 45 minuten de pijn dragelijk was en ik in de stoel zat. N half uur later kon ik opgehaald worden en kreeg n goodie-bag mee. Met instructie en littekencreme. Het verwijderen van de hechtingen na 14 dgn stelt niks voor. Ook daar n heel fijn persoon die je van goede informatie voorziet en ook n vraagbak is. Bij de eindcontrole wordt de tijd genomen door PC Meesters en uitgelegd hoe de na-controle op de lange termijn uitziet. Een heel prettig persoon met kundige handen. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat en dat ik voor de MOOI kliniek heb gekozen.

De na-pijn is nihiel. Het rugslapen en daardoor niet slapen door de rugpijn vond ik het allervervelendste van het traject.

Lucienne
Leeftijd51

Weer een zeer tevreden klant 👍👍👍

5 september, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Echt heel tevreden en heel vriendelijk 👍👍👍

Chiaverini -In de braek
Leeftijd50

Verrassend mooi resultaat!

5 september, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Ik heb voor mijn ooglidcorrectie bewust gekozen voor een gecertificeerde kliniek die bestaat uit gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen. Het resultaat van mijn behandeling is verrassend mooi geworden!

Ik ben heel tevreden met het resultaat en heb veel positieve reacties gekregen.

Natascha van Helden
Leeftijd49

Iedere dag blij

1 september, 2023
Beoordeling van Facelift

Heel blij en tevreden over mijn facelift en ook over de intensieve begeleiding, uitleg en resultaat!

Blij omdat ik mezelf iedere dag mooi” in de spiegel zie 🧡

Gemmy
Leeftijd67

Een mooie, professionele en menselijke ervaring

30 augustus, 2023
Beoordeling van Borstvergroting met lipofilling

Ik heb borstlipofilling gehad met EVE-cups. Het vet is op de benen en rug geoogst. Ik ben erg blij met de resultaten, ook al werd een beetje vet opnieuw geabsorbeerd, waarover Dr. Booi en team hebben geïnformeerd. Het dragen van de cups vóór de operatie was een beetje pijnlijk. Ik heb geduld en discipline moeten opbowen om de cups een bepaald aantal uren te dragen, crèmes te gebruiken om de huid te helpen zich aan te passen en soms heb ik slaaponderbrekingen vanwege ongemak. Na de operatie moest ik de cups nog 2 weken dragen, maar er was minder pijn op de huid van de borsten. In de 1e week na de operatie had ik wat ongemak in de donorgebieden. Het is nu 3 maanden geleden dat ik geopereerd ben, ik heb geen pijn en ben erg blij met het resultaat, het was het allemaal waard. Ik raad Mooi kliniek, Dr. Booi, alle assistenten en anesthesisten aan voor: hoge professionaliteit, transparantie over risico’s, proactieve en neutrale communicatie over vervolgstappen, realistisch weergeven van de resultaten, ervaring op het gebied van borst lipofilling en menselijke zorg.

Claudia
Leeftijd39

Spannende ervaring - erg tevreden

29 augustus, 2023
Beoordeling van Injectables en fillers

Met knikkende knieën een afspraak gemaakt voor injectables en fillers. Vanaf het moment van binnenkomst/behandeling door arts/ondersteunende medewerkers alleen maar lof voor benadering/behandeling. Het resultaat is erg subtiel en mooi. Heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor een andere zone die nog, naar mijn idee, aandacht nodig heeft.

Anna
Leeftijd62

Kaakopvulling bovenlip lijntjes

26 augustus, 2023
Beoordeling van Injectables en fillers

Zou vriendinnen en kennissen aanbevelen.

Marlies Ruijters
Leeftijd70

Super blij

25 augustus, 2023
Beoordeling van Borstcorrectie

Mooi kliniek is een super goede kliniek ik zou nergens anders gaan

Ik ben super goed geïnformeerd van te voren en de behandeling super goed verlopen

Ik ben echt blij met het resultaat en als ik het nogmaals zou moeten doen zou ik weer na mooi kliniek gaan

Dr meesters is een super goede arts en ze geeft goede raad wat het beste is voor je lichaam en mooiste uit gaat zien

Angelique
Leeftijd44

Facelift

23 augustus, 2023
Beoordeling van Facelift

So happy with the results but also the treatment by everyone in the clinique I would give 10 stars but there are only 5

Eslmeralda Mota Crucho
Leeftijd48

SUPER

16 augustus, 2023
Beoordeling van Borstvergroting

Van begin tot einde super geholpen! Heel erg tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat. Wat een vriendelijk personeel! Vooral de 2 dames op de afdeling voor dat ik geopereerd werd hebben mij erg goed geholpen. Ik voelde me hierdoor erg op mijn gemak!!! Zeker aan te raden. Dikke 10!

Judith Cox

MOOI

14 augustus, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Kundige arts en vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ik moet nog keertje terug, omdat er nog wat overtollige huid zit. Gratis….. ze zijn pas tevreden als jij het ook bent.

MOOI.

Ilse van Helmond
Leeftijd53

Mooi, mooi, mooi!

14 augustus, 2023
Beoordeling van Injectables en fillers

Heel prettige ervaring bij Mooi. Van intake tot behandeling een goed gevoel gehad. En natuurlijk blij met het resultaat (botox en fillers).

Jill
Leeftijd51

Super helemaal tevreden precies hoe ik het wilde

12 augustus, 2023
Beoordeling van Borstvergroting

Super tevreden top kliniek helemaal geen pijn gehad

Goede naarzorg een A1 kliniek

Maria
Leeftijd56

Mooi resultaat

11 augustus, 2023
Beoordeling van Buikwandcorrectie

April een buikwandcorrectie met liposuctie ondergaan door marleen meesters.. alhoewel ik best een overschot aan huid had voor mijn doen, en het ook kon zijn dat het niet helemaal strak zou worden.. is het resultaat top geworden! Alles is strak en mooi recht! Ik ben er super blij mee! Ik kan nu genieten van m’n platte buik.. ook de nazorg was prima.. en eventuele vragen werden altijd snel beantwoordt.. helemaal prima!!!

Christina
Leeftijd33

Super bedankt!!!!

8 augustus, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Ik raad Mooi zeker aan kundige mensen die je goed behandelen van het intake gesprek tot de na controle. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat

Miriam Brouns
Leeftijd51

Heel erg tevreden

4 augustus, 2023
Beoordeling van Ooglidcorrectie

Ik ben heel erg goed geholpen, alles is tot in de puntjes verzorgd en duidelijk. Vriendelijke ontvangst, deskundige en vriendelijke arts. Het voelde allemaal heel vertrouwd.

En ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Ik zou iederen MOOI kliniek van harte aanbevelen.

Esther Lemmerling
Leeftijd43

Zeer tevreden

1 augustus, 2023
Beoordeling van Injectables en fillers

Ik zou zeker aan een vriendin aanbevelen, ik ben heel tevreden over het mooie resultaat

Simone Sporck
Leeftijd52