Waarom kiezen voor MOOI plastisch chirurgen?

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden. Want inderdaad, veroudering gebeurt, hoe dan ook. Maar waarom niet MOOI blijven met een beetje hulp? Zou je jezelf dat niet gunnen?

Onze mensen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met goed opgeleide plastisch chirurgen die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste. Onze plastisch chirurgen, dermatologen en cosmetische artsen KNMG hebben brede kennis en ervaring en zijn tevens werkzaam in de ziekenhuizen MUMC, Zuyderland en VieCuri.
Onze specialisten lopen voorop bij het aanbieden en ontwikkelen van de nieuwste technieken en kunnen je over alle mogelijkheden voorlichten. Ook kun je bij ons terecht bij een professor in de plastische chirurgie, welke jonge plastisch chirurgen opleidt en betrokken is bij veel wetenschappelijk onderzoek.

Een breed palet

Wij voorzien in advies en behandeling van injectables tot neuscorrectie, van borstvergroting tot contourcorrecties. Voor alle vragen op het gebied van esthetische chirurgie kun je bij ons terecht.

Specialisaties

Ieder mens is verschillend en uniek. Jouw uitstraling willen we dan ook graag behouden! Of het nu gaat om een injectable, ooglidcorrectie of een facelift. We nemen uitgebreid de tijd om je van advies op maat te voorzien en de behandeling te bieden die het beste bij je past. Van eerste consult tot nazorg.

kliniek voor de plastische chirurgie

Beste van twee werelden

MOOI kliniek beschikt over eigen operatiefaciliteiten van de hoogste standaard. Hierdoor kunnen we een behandeling plannen zonder wachtlijst. Daarnaast is het ook mogelijk om geopereerd te worden in het ziekenhuis. Dus wil jij alleen de beste plastisch chirurg, een persoonlijke begeleiding en de meest veilige behandeling voor een eerlijke prijs? Kom het zelf ervaren, onze deur staat voor je open.

Onze belofte

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak.