Huidverbetering en Anti-Aging

Huidverbetering en Anti-Aging

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan centraal in onze aanpak

Huidverbetering en Anti-aging2024-01-15T11:23:17+00:00

Je ziet er weer stralend uit en voelt je MOOI!

Een mooie en gladde huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ben je niet tevreden over je huid? Krijg je rimpels, of heb je een litteken dat jou erg stoort? Bekijk wat MOOI voor jou kan doen om je huid te verbeteren. Natuurlijk informeren wij je volledig tijdens een consult in onze privékliniek gevestigd in Maastricht.

QUICK FACTS

Wat je snel wilt weten over anti-aging

 • A-merk kwaliteitsproducten

 • Intake bij arts

 • Behandeling van huid, rimpels, acné littekens en meer.

 • Behandelingsduur 15-45 min

 • Direct naar huis

 • Langdurig resultaat

Soorten huidbehandelingen

Bij MOOI kliniek kun je terecht voor diverse huidbehandelingen voor een mooiere huid én om huidveroudering tegen te gaan zonder operatie.

Chemische peelings

 • Vanaf €1000,-
 • Een egalere huid en diepgaande structuurverbetering.
 • Verwijdert de bovenste huidlagen en een nieuwe huid komt tevoorschijn.
 • Bij pigmentvlekken, rimpels, grote poriën, zonneschade, vale/grijze huid, acne (gevoelige) huid en littekens.

Profhilo® behandeling

 • Vanaf €390,-
 • Huidverjonging en versteviging middels hyaluronzuur injecties.
 • Stimuleert de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid).
 • Bij huidverslapping in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen.

Littekencorrectie

 • Vanaf €890,-
 • Een bestaand litteken minder laten opvallen.

 • Behandeling onder plaatselijke verdoving.
 • Voor ontsierende littekens op je lichaam of gezicht ontstaan door een operatie, ongeluk of brandwond.

Behandeling in privé kliniek te Maastricht

Onze consulten en anti-aging behandelingen vinden plaats in de prachtige vestiging in Maastricht. MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Maak een afspraak.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit

MIJN MOOI KLINIEK

Altijd goed geïnformeerd

Bij MOOI kliniek vinden we het belangrijk dat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot informatie over je behandeling. Wij houden je graag op de hoogte via je eigen MOOI account. Zo ben je altijd goed voorbereid. Je ontvangt enkel berichten die voor jou relevant zijn, voor, tijdens en na de behandeling.

Goed om te weten

Mogelijke neveneffecten van een cosmetische behandelingen zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes of een kleine bloeding op injectieplaats.

Combinatie met injectables

Huidbehandelingen worden vaker met injectables gecombineerd om een mooi eindresultaat te bereiken.

Ervaring van andere mannen en vrouwen

Je wens en redenen om iets aan je gezicht en huid te veranderen is persoonlijk. Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je keuzes. Wij geven je ook de tijd om te ontdekken waar jij je het prettigst bij voelt. Zowel mannen als vrouwen hebben behandelingen laten doen via MOOI kliniek. Lees daarom zeker hun ervaringen via ZorgkaartNederland.nl (de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg).

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
plastisch chirurg limburg

Onze plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

Wat kost een behandeling?

vanaf €110,-

Na het consult met de plastisch chirurg of cosmetisch arts weet je precies wat jouw behandeling gaat kosten.

VRAAG

en antwoord

Mag ik roken?2023-10-11T10:09:34+00:00

Vooral niet doen! Roken heeft een ongunstige invloed op de doorbloeding van de weefsels en juist dat is belangrijk voor een goed herstel. Wij raden je daarom aan om weken voor en na de behandeling te stoppen met roken. Ook na de behandeling is het beter om niet te roken. Dit versnelt het verouderingsproces.

Mag ik alcohol drinken?2023-10-11T10:09:34+00:00

Er is geen medische reden om van het drinken van alcohol af te zien.

Is de behandeling pijnlijk?2023-10-11T10:09:33+00:00

Bij de inspuiting van de injectievloeistoffen gebruiken we hele fijne naaldjes. De speldenprikjes kun je als ongemakkelijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?2023-10-11T10:09:33+00:00

Botox blijft ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar. Fillers blijven langer zichtbaar, 6 tot 12 maanden. Radiesse heeft het langst effect. Bij Profhilo wordt geadviseerd na 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan. Bij alle injectable behandelingen is herhaling nodig om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Ga naar de bovenkant