Over Nadine

Als dermatoloog richt ik mij op het behandelen van huidaandoeningen. Naast deze medische kant van de dermatologie heb ik ook interesse in de cosmetische kant. Ik haal er veel voldoening uit om ook andere hulpvragen van patiënten te kunnen beantwoorden die het algeheel welbevinden bevorderen. Want gezondheid is enerzijds het uitblijven van ziekte maar ook je mentaal goed voelen over jezelf.

Opleiding

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Maastricht. Na eerst werkzaam te zijn geweest bij de chirurgie en dermatologie als basisarts ben ik in 2017 begonnen aan mijn vervolgopleiding tot dermatoloog in het MUMC+. Deze vervolgopleiding heb ik in 2022 afgerond. Tijdens mijn vervolgopleiding heb ik mij gespecialiseerd in het verrichten van Mohs’ chirurgie, daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in de cosmetische dermatologie. Sinds ik klaar ben als dermatoloog verricht ik naast mijn werk als algemeen dermatoloog ook deze cosmetische behandelingen.

Aandachtsgebieden

  • Injectables
  • Huidverbetering

Wetenswaardigheden

Ik woon in Maastricht met mijn man en zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te sporten, hou ik van reizen en geniet ik van lekker eten in het gezelschap van familie en vrienden.

Lid van:

  • Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV)
  • Nederlandse Vereniging Cosmetische Dermatologie (NVCD)
  • European Academy of Dermatology and Venereology  (EADV)

Ik spreek Nederlands, Engels en Duits.