Tepelcorrectie of verkleining

Tepelcorrectie of verkleining

Vanaf €1.320,-

Tepelcorrectie of tepelverkleining2024-01-15T10:18:17+00:00

Samen met MOOI de puntjes op de i zetten.

Je eigen borsten weer MOOI vinden, dat is waar het MOOI kliniek om draait. Erg grote tepels of ingetrokken tepels kunnen dit beeld verstoren en gelukkig kun je hier iets aan laten doen. Als je denkt over een tepelcorrectie of tepelverkleining dan denken we bij MOOI graag mee. We vertellen je tijdens het consult met de plastisch chirurg in onze privékliniek te Maastricht uitgebreid wat de opties zijn en kijken wat het beste past bij je figuur. We nemen alle tijd om vragen te beantwoorden.

QUICK FACTS

Wat je snel wilt weten over een tepelcorrectie

Wat je snel wilt weten over een tepelcorrectie

  • Vanaf €1.320,-

  • Plaatselijke verdoving

  • Ingreep duurt 30 tot 60 min.

  • Dezelfde dag naar huis

  • 1 tot 7 dagen rust nemen

  • Volledig hersteld na 2 tot 4 weken

Wanneer een tepelcorrectie of verkleining?

Je bent tevreden met je borsten, behalve met je tepels. De tepelhof vind je veel te groot of is niet mooi rond. Daarnaast kan het zijn dat je de tepel zelf veel te groot vindt, waardoor hij altijd uitsteekt. Ingetrokken tepels komen ook vaker voor en kunnen ook gecorrigeerd worden.

Ben je niet tevreden over de positie van je tepels? Omdat ze erg omlaag wijzen of gezakt zijn tot onder je borstplooi? Dan adviseren we een borstlift. Een tepelhofverkleining wordt ook vaak toegepast bij een borstverkleining.

Tijdens het consult kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. MOOI verricht alleen ingrepen voor onverzekerde zorg.

HET BEHANDELTRAJECT

Van consult tot mooiere tepels

Maak eerst een afspraak

Bel of mail met een van onze medewerkers om een consult in te plannen. Vertel alvast je plannen zodat wij je bij de plastisch chirurg kunnen inplannen die het beste bij je past. Je kunt een afspraak maken via de afsprakenpagina.

Of bel: 043 311 8708

Het consult van A tot Z

Je komt naar MOOI kliniek te Maastricht om jouw tepelcorrectie te bespreken. Tijdens het consult spreek je met de plastisch chirurg die gespecialiseerd is in deze specifieke behandeling. Van algemene informatie over de voor- en nazorg, tot details van de behandeling.

We maken vandaag ook de foto’s voor in jouw medisch dossier. Na het consult ben je op de hoogte van alles omtrent jouw tepelcorrectie: Je krijgt van van ons eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s, het herstel en de kosten. We adviseren al onze cliënten om rondom de behandeling te stoppen met roken. Dat geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom.

Aan een eerste consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

De ingreep

De tepelcorrectie of tepelverkleining vindt plaats onder plaatselijke narcose zodat je er niets van voelt. Bij een ingetrokken tepel worden de melkgangetjes die de tepel naar binnen trekken, losgemaakt. Bij een tepelhofverkleining verwijderen we een deel van de gepigmenteerde huid rondom de tepel. Dat doen we via een sneetje rond de buitenkant van de tepelhof of rond de tepel. Een te grote tepel of tepelhof kunnen we ook verkleinen. De sneetjes hechten we met oplosbare hechtingen. De ingreep duurt ongeveer dertig minuten tot een uur.

Gaat het goed dan kun je direct na de ingreep naar huis.

Nazorg en herstel

Voor de operatie ontvang je van ons uitgebreide post-operatie-instructies en leefregels. Het is belangrijk voor je eigen herstel dat je deze zorgvuldig opvolgt. Na de behandeling kunnen zich bloeduitstortingen vormen en de tepels kunnen gezwollen zijn.

Het herstel van je tepels verloopt over het algemeen snel. Reken hier op 2 tot 4 weken voor volledig herstel, afhankelijk van de ingreep. Je kunt na enkele dagen echter alweer werken als het goed voelt en geen fysiek zwaar werk betreft.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit

MIJN MOOI KLINIEK

Altijd goed geïnformeerd

Bij MOOI kliniek vinden we het belangrijk dat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot informatie over je behandeling. Wij houden je graag op te hoogte via je eigen MOOI account. Zo ben je altijd goed voorbereid. Je ontvangt enkel berichten die voor jou relevant zijn, voor, tijdens en na de borstoperatie.

Risico’s

Zoals bij elke ingreep is er bij een tepelcorrectie kans op een bloeding, infectie of een gestoorde wondgenezing. Dit is meestal niet ernstig en goed te verhelpen.

Er is een kleine kans op gevoelloosheid van de tepels, een verminderd vermogen of soms zelfs onvermogen tot het geven van borstvoeding.

STOPPEN MET ROKEN

We adviseren al onze cliënten om rondom de behandeling te stoppen met roken. Dat geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom. Roken maakt je niet alleen minder MOOI van buiten, maar ook van binnen. Als je rookt heb je meer risico op complicaties zoals een slechte wondgenezing, het afsterven van de huid of luchtwegproblemen bij algehele anesthesie.

Ervaring van andere vrouwen

Je wens en redenen om een tepelcorrectie te doen is persoonlijk. Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je keuzes. De resultaten van een tepelcorrectie zijn altijd uniek. Wel kun je via ZorgkaartNederland.nl de ervaringen lezen van patiënten die voor MOOI kliniek gekozen hebben.

Vanaf het begin tot het einde zo fijn geholpen, super vriendelijke lieve medewerkers, en een compliment voor dr Feijen.. Indien nodig kies ik zeker weer voor deze kliniek.

Vleugels, Borstlift

Enkele weken geleden borstlift, met lipofilling laten uitvoeren door Dr. Meesters. Ik wilde perse door haar behandeld worden en heb daar zeker geen spijt van. Vanaf begin tot einde super fijne begeleiding. Ze is zeer professioneel, duidelijk, eerlijk en denkt met je mee om zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Van te voren was moeilijk inschatten wat resultaat zou worden, omdat implantaten verwijderd werden, maar resultaat is mooier dan ik had durven hopen. Ben er heel blij mee!

Petra Janssen (52), Borstlift

Ben 27-7-2020 door Dr. Feijen geholpen voor verwijderen en plaatsen nieuwe borstimplantaten met borstlift. Resultaat is verbluffend zijn erg mooi geworden, littekens zijn ook erg mooi gedaan. Ik vind haar erg kundig en ook begaan met de patiënt. Bedankt.

Anoniem, Borstlift
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMOOI Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
plastisch chirurg limburg

Onze plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

Wat kost een tepelcorrectie?

voor €1.320,-

Na het consult met de plastisch chirurg weet je precies wat jouw tepelcorrectie gaat kosten.

Let op: het is niet mogelijk om kosten voor behandelingen te declareren bij de ziektekostenverzekering. MOOI verricht alleen ingrepen voor onverzekerde zorg.

Wil je wel in aanmerking komen voor een vergoeding, dan verwijzen we je graag naar een van onze ziekenhuizen. Hiervoor heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Wij raden aan de voorwaarden van je zorgverzekering te raadplegen.

VRAAG

en antwoord

Wanneer kan ik weer werken na de ingreep?2023-10-11T10:09:14+00:00

Dit is uiteraard afhankelijk de exacte ingreep en van het soort werk dat je doet. Bij de correctie van een ingetrokken tepel kun je vaak al na 1-2 dagen aan het werk (kantoorbaan bijvoorbeeld). Bij een tepelhofcorrectie adviseren wij toch 7 dagen rustig aan te doen. De genezing duurt hier zo’n 2 tot 4 weken. Overleg het even met de arts.

Kan ik na mijn tepelcorrectie nog borstvoeding geven?2023-10-11T10:09:13+00:00

Er is kans dat je geen borstvoeding meer kunt geven na een tepelcorrectie. Als een ingetrokken tepel gecorrigeerd moet worden of, kun je zeker geen borstvoeding meer geven. Bij een tepelhofverkleining blijven je borstklieren en melkgangetjes in takt en zou borst voeden geen probleem moeten zijn. De plastisch chirurg kan je hierover voorlichten.

Hoe zien de littekens er direct na de ingreep uit?2023-10-11T10:09:18+00:00

De littekens kunnen na de ingreep tijdelijk rood en gezwollen zijn. Dat is normaal. Na 2 weken verwijderen we hechtingen en de pleisters op je borsten. De littekens vervagen na verloop van tijd en bij een tepelhofverkleining zijn de littekens bijna niet meer te zien.

Ga naar de bovenkant