PLASTISCH CHIRURG

Dr. An E.K. Deliaert

Tijdens mijn co-schappen bleef mijn voorliefde voor de plastische chirurgie bestaan en wist ik zeker dat ik hierin verder wilde. Het werken in een team met precisie waarbij onderdelen van het lichaam gereconstrueerd of verbeterd worden is mijn passie. "

Over An

Sinds 2019 ben ik werkzaam als plastisch chirurg in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo en het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Opleiding

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en ben vervolgens opgeleid tot plastisch chirurg in het Catharina ziekenhuis Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum Veldhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

In 2015 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht met het proefschrift getiteld: Smoking and other influencing factors on skin and scar quality. In 2019 heb ik mijn Europese certificering behaald en ben ik fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthethic Surgery (EBOPRAS).

Aandachtsgebieden

Gezicht:

Borst

Lichaam & overige

Na de middelbare school ben ik mijn carrière begonnen als verpleegkundige in het MUMC. Na 2 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige wilde ik me verder verdiepen in de geneeskunde en deed de opleiding tot physician assistant. Deze opleiding maakte mij alleen maar enthousiaster om door te leren en in 2008 begon ik aan de studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht.

Tijdens mijn co-schappen bleef mijn voorliefde voor de plastische chirurgie bestaan en wist ik zeker dat ik hierin verder wilde. Het werken in een team met precisie waarbij onderdelen van het lichaam gereconstrueerd of verbeterd worden is mijn passie.

Ik woon in Maastricht met mijn vriend en twee kinderen.

Door te sporten blijf ik zowel mentaal en fysiek fit. Ik hou van hardlopen rondom de Pietersberg en van wielrennen in de Limburgse heuvels.

An deelt haar kennis

Ga naar de bovenkant