Facelifts

Facelifts

Vanaf €3.340,-

Facelift2024-01-15T10:24:41+00:00

De contouren en kenmerken van jouw gezicht weer zoals jij het graag ziet.

Rimpels mogen dan karakteristiek of charmant worden gevonden, veel mensen zijn ze liever kwijt dan rijk. Bij MOOI bieden we een scala aan oplossingen voor een mooier, jonger gezicht. Daarbij willen we de trekken die elk mens uniek maken, graag behouden. Dat vereist kennis en kunde en daarvoor ben je bij MOOI aan het juiste adres. Tijdens een consult op onze locatie in Maastricht informeren wij je volledig over facelifts en andere mogelijkheden.

QUICK FACTS

Wat je snel wilt weten over een facelift

 • Vanaf €3.340,-

 • Plaatselijke of volledige verdoving

 • Operatie duurt 1,5 tot 3 uur

 • Dezelfde dag naar huis

 • 7 dagen rust nemen

 • Volledig hersteld na 6 tot 8 weken

Rimpels en huidveroudering

Er zijn veel factoren die invloed hebben op veroudering zoals levensstijl, blootstelling aan de zon, tabaksgebruik, genetische factoren, huidtype, hormonale invloeden en gewichtstoename en/of -verlies. De veroudering van de huid vindt plaats op verschillende manieren zoals verandering van volume in vetcompartimenten en uitzakken van gelaatsspieren en -weefsels.

Soorten facelifts

Je kunt kiezen uit verschillende soorten facelifts en een halslift. Je overlegt met een van onze plastisch chirurgen uitvoerig voor welke behandeling(en) je kiest. Zij weten als geen ander wat geschikt is voor verschillende huidtypes en gezichtsvormen. Ze kunnen alles vertellen over wat je mag verwachten, wat een behandeling precies inhoudt en welke risico’s en complicaties er zijn.

S-Lift

 • Onder lokale verdoving
 • Sneetje voor de oren
 • Bij verslapte huid en rimpels op de wangen
 • Onderhuids bindweefsel wordt niet gelift

MACS-lift

 • Onder volledige narcose
 • Incisie voor de oren
 • Bij verslapte huid en rimpels op de wangen, kaaklijn, neusplooi
 • Versteviging van het onderhuids bindweefsel

Klassieke facelift

 • Onder volledige narcose
 • Incisie voor oor, in haargrens en achter het oor
 • Bij verslapte huid en rimpels op het gezicht en de hals
 • Versteviging en verwijdering huid

Wenkbrauwlift

 • Onder lokale verdoving
 • Sneetje net boven de wenkbrauw
 • Bij laaghangende of afgezakte wenkbrauwen.
 • Stukje huid wordt verwijderd

Voorhoofdslift

 • Onder volledige narcose
 • Sneetje in haargrens voorhoofd
 • Bij laaghangende wenkbrauwen en voorhoofdrimpels.
 • Botvlies wordt ook aangetrokken

Halslift

 • Onder volledige narcose
 • Incisie onder de kin en de haargrens
 • Bij huidoverschot en vet in de hals, onderkin
 • Dieperliggende structuren worden verbeterd

Combinatie van behandelingen

Bij de meeste facelifts wordt de hals ook gecorrigeerd. Vaak worden bij een facelift aanvullende behandelingen gedaan voor een harmonieus effect. Bijvoorbeeld een chemische peeling waarbij je huid een enorme boost krijgt of zelfs volledig vernieuwd. Ingrepen die gecombineerd kunnen worden met een facelift zijn: een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie (wallen), lipofilling of gebruik van fillers na de operatie.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit

MIJN MOOI KLINIEK

Altijd goed geïnformeerd

Bij MOOI kliniek vinden we het belangrijk dat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot informatie over je behandeling. Wij houden je graag op de hoogte via je eigen MOOI account. Zo ben je altijd goed voorbereid. Je ontvangt enkel berichten die voor jou relevant zijn, voor, tijdens en na de behandeling.

Herstellen van een facelift

Wat is de impact van de operatie en hoe lang duurt het voordat je hersteld bent?

Ervaring van anderen

Je wens en redenen om iets aan je uiterlijk te laten doen is persoonlijk. Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je keuzes. Wij geven je ook de tijd om te ontdekken waar jij je het prettigst bij voelt. Zowel mannen als vrouwen hebben een facelift laten doen via MOOI kliniek. Lees daarom zeker hun ervaringen via ZorgkaartNederland.nl (de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg).

Er werken vriendelijk en empathische mensen. Ik was meteen op mijn gemak. Dokter Verhulst hoefde geen moeite te doen om mij gerust te stellen. Ik had meteen het gevoel dat ik in goede handen was. Ben ook uitermate tevreden over het eindresultaat.

Anita (58), Facelift
Ik heb een s-lift laten doen deze is voor mij perfect gedaan en ben dan ook zeer tevreden ook de nazorg ze staan echt voor je klaar.
Dus raad ik deze kliniek een ieder aan die wat wil laten doen. Nogmaals bedankt voor de goede zorg Prof Rene van der Hulst en zijn assistenten.
marij luijten (55), S-lift
plastisch chirurg limburg

Onze plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

Aanvullende informatie over facelifts

Wat kost een facelift

voor €3.340,- (S-lift)

Na het consult met de plastisch chirurg weet je precies wat jouw facelift gaat kosten.

Let op: het is niet mogelijk om kosten voor behandelingen te declareren bij de ziektekostenverzekering. MOOI verricht alleen ingrepen voor onverzekerde zorg.

Wil je wel in aanmerking komen voor een vergoeding, dan verwijzen we je graag naar een van onze ziekenhuizen. Hiervoor heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Wij raden aan de voorwaarden van je zorgverzekering te raadplegen.

VRAAG

en antwoord

Mag ik autorijden na de ingreep?2023-10-11T10:08:58+00:00

Nee, na de ingreep kun je niet zelf autorijden. Neem iemand mee om je naar huis te laten brengen. Natuurlijk kan MOOI kliniek een taxi voor je regelen. 

Mag ik make-up gebruiken?2023-10-11T10:09:35+00:00

Gebruik de eerste drie weken geen make-up op en rond het operatiegebied. Wij hebben wel speciale camouflage cremes verkrijgbaar bij MOOI kliniek. Vraag onze assistentes welke crème het best bij jouw huidtype past.

Mag ik roken?2023-10-11T10:09:29+00:00

Vooral niet doen! Roken heeft een ongunstige invloed op de doorbloeding van de weefsels en juist dat is belangrijk voor een goed herstel. Bij een facelift is dit risico extra groot. Wij raden je daarom aan om weken voor en na de behandeling te stoppen met roken. Ook na de behandeling is het beter om niet te roken. Dit versnelt het verouderingsproces.

Mag ik alcohol drinken?2023-10-11T10:09:28+00:00

Drink in de eerste week na de behandeling geen alcohol in verband met de kans op een nabloeding.

Heeft iedereen drains na facelift?2023-10-11T10:09:28+00:00

Niet iedereen, dit is afhankelijk van het type facelift en de keuze van de plastisch chirurg. Drains zorgen voor de afvoer van het wondvocht, dit is niet bij iedereen noodzakelijk.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?2023-10-11T10:09:28+00:00

Dit is afhankelijk van je huidtype, maar ook levensstijl en gewichtstoename speelt hierin een belangrijke rol. Afhankelijk van de situatie vóór de operatie, zal het gezicht er gladder, strakker en jonger uitzien. Je ziet er jonger uit maar de verouderingsproces wordt niet gestopt. Bij roken kan het effect ook minder lang van duur zijn.

Ga naar de bovenkant