PLASTISCH CHIRURG

Dr. Darren Booi

Plastisch chirurgen zijn door hun kennis, ervaring en opleiding bij uitstek dé specialist voor esthetische behandelingen. "

Over Darren

‘Als plastisch chirurg kan ik bij uitstek adviseren over de verschillende chirurgische en niet-chirurgische behandelingen en eerlijke informatie geven over de voor- en nadelen in uw situatie. Ook niet-chirurgische behandelingen zoals botox of fillers voeren we veilig en met goed resultaat uit. Zo kunt u een passend besluit nemen om tot een optimaal behandelplan te komen. Wat ik nastreef is een tevreden cliënt die beter in zijn of haar vel zit met een natuurlijk en duurzaam resultaat.’

‘Het mooiste van mijn vak is dat bij de behandeling altijd rekening wordt gehouden met vorm en functie. Of het nu om een reconstructieve behandeling gaat of een esthetische ingreep; bij beide is er creativiteit en finesse nodig voor een optimaal resultaat.’

Opleiding

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht en heb me bij het MUMC gespecialiseerd als plastisch chirurg. In 2013-2014 heb ik een Fellowship gevolgd van de Amerikaanse esthetische vereniging van plastische chirurgen (ASAPS) in New York en Dallas. Sinds 2012 werk ik bij Zuyderland in Sittard/Geleen en bij het MUMC.

In 2014 ben ik gepromoveerd met een onderzoek over doorbloedingsstoornissen van vrijweefsel transplantaat ten behoeve van borstreconstructie (de DIEP lap methode).

Aandachtsgebieden

Gezicht:

Borst

Lichaam & overige

Wetenswaardigheden

Ik spreek Nederlands, Engels en Spaans.

Darren deelt zijn kennis

Ga naar de bovenkant