Borstvergroting

Borstvergroting

Vanaf €4.090,-

Borstvergroting2024-02-08T13:37:01+00:00

Een glimlach op je gezicht als naar je eigen borsten kijkt.

Borstvergrotingen zijn er in allerlei soorten en maten. Waar het MOOI kliniek om draait, is dat jij jezelf mooi voelt en je borsten vindt passen bij jouw lichaam en persoonlijkheid. Na de borstvergroting trek je hopelijk met meer zelfvertrouwen een bikini aan, kijk je met trots naar je boezem in de spiegel en voel je je mooi. Bij MOOI kliniek kun je terecht voor verschillende borstcorrecties: borstvergroting met prothesen of een borstvergroting met eigen lichaamsvet. Combinaties met bijvoorbeeld een borstlift of tepelverkleining zijn ook mogelijk. Tijdens een consult informeren wij je volledig over de mogelijkheden.

QUICK FACTS

Wat je snel wilt weten over een borstvergroting

  • Vanaf €4.090,-

  • Onder volledige narcose

  • Operatie duurt 1 uur

  • Dezelfde dag naar huis

  • 7 dagen rust nemen

  • Volledig hersteld na 6 tot 8 weken

Borstvergroting met implantaten

Een borstvergroting met water gevulde of siliconen borstimplantaten is de meest gekozen behandeling.

Borstvergroting met eigen vet

Wil je op een natuurlijke manier je borsten vergroten, dan kun je ook lipofilling van de borst overwegen.

Wanneer een borstvergroting?

Je stoort je aan je borsten, of je bent er onzeker over omdat ze relatief klein zijn, hangen of ongelijk zijn. Een borstvergroting kan dan een oplossing zijn waar je de rest van je leven plezier van gaat hebben. Soms wordt een borstvergroting gecombineerd met een borstlift wanneer je borsten erg hangen door bijvoorbeeld gewichtsverlies of een zwangerschap. Tijdens het consult kijken we niet enkel naar je gewenste cup-maat (het volume), maar ook naar de vorm en de gewenste stand van je borsten.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit

MIJN MOOI KLINIEK

Altijd goed geïnformeerd

Heb je een consult gepland? Wij houden je graag op te hoogte via je eigen MOOI account. Zo ben je altijd goed voorbereid. Je ontvangt enkel berichten die voor jou relevant zijn, voor, tijdens en na de borstoperatie.

Herstellen van een borstvergroting

Wat is de impact van de operatie en hoe lang duurt het voordat je hersteld bent?

Ervaring van andere vrouwen

Je wens en redenen om een borstvergroting te laten doen is persoonlijk. Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je keuzes. Wij nemen ook de tijd voor jou om te kijken wat het beste bij je past. Andere vrouwen die ook een borstvergroting hebben laten doen via MOOI kliniek hebben wellicht voor dezelfde keuzes en twijfels gestaan als jij nu doet. Lees daarom zeker hun ervaringen via ZorgkaartNederland.nl (de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg).

Ik ben zeer tevreden over de uitleg, de behandeling, service, nazorg en resultaat.

Laura (27), Borstvergroting

Drs. Michelle Feijen luisterde goed naar mijn wensen en gaf duidelijk aan wat mogelijk is. Tijdens een tweede gesprek (omdat ik nog een paar vragen had) nam zij ook de tijd voor me en dat was tevens de bevestiging om door te gaan. Op de OK wist ze me gerust te stellen, waardoor ik minder zenuwachtig de narcose in ging.

Peeters (39), Borstvergroting
plastisch chirurg limburg

Onze plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

Wat kost een borstvergroting?

vanaf €4.090,- (met ronde implantaten)
vanaf €5.850,- (middels lipofilling, eigen vet)

Onze prijzen zijn all-in prijzen. Na het consult met de plastisch chirurg weet je precies wat jouw borstvergroting gaat kosten. Je hebt namelijk ook nog keuze tussen verschillende borstimplantaten, waardoor de prijs anders kan zijn!

Let op: het is niet mogelijk om kosten voor behandelingen te declareren bij de ziektekostenverzekering. MOOI verricht alleen ingrepen voor onverzekerde zorg.

Wil je wel in aanmerking komen voor een vergoeding, dan verwijzen we je graag naar een van onze ziekenhuizen. Hiervoor heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Wij raden aan de voorwaarden van je zorgverzekering te raadplegen.

VRAAG

en antwoord

Mag ik autorijden na de ingreep?2023-10-11T10:08:58+00:00

Nee, na de ingreep kun je niet zelf autorijden. Neem iemand mee om je naar huis te laten brengen. Natuurlijk kan MOOI kliniek een taxi voor je regelen. 

Wanneer kan ik weer werken na de borstoperatie?2023-10-11T10:09:17+00:00

Dit is uiteraard afhankelijk van het soort werk dat je doet. Houd minimaal 2 weken na de operatie rust. Na 2 weken kom je ook op controle en worden je hechtingen verwijderd. Je kunt daarna ook weer beginnen met werken zolang je fysiek geen zwaar werk hoeft te doen: niet tillen en je armen mag je niet boven schouderhoogte brengen

Hoe groot is de kans op kapselvorming?2023-10-11T10:09:17+00:00

Kapselvorming is een normaal verschijnsel, dat optreedt omdat er een lichaamsvreemd object (de implantaten) in je lichaam is geplaatst. Je lichaam reageert hierop door een laagje bindweefsel aan te maken rondom het implantaat. 

Bij een klein percentage van de vrouwen met borstimplantaten is er echter sprake van overmatige kapselvorming en kapselcontractie. Je lichaam maakt dat teveel bindweefsel aan rondom de prothese, wat kan leiden tot pijn en een vormverandering van de borst. Je borsten kunnen ook harder aanvoelen en er minder mooi uitzien. 

Wanneer je te maken krijgt met overmatige kapselvorming, dan kun je in aanmerking komen voor een behandeling om het kapsel te verwijderen. Een andere optie is om zowel het kapsel als het borstimplantaat te laten verwijderen. 

Kan ik na de borstvergroting nog een borstonderzoek laten uitvoeren?2023-10-11T10:09:16+00:00

Ja dat kan. Meld vooraf wel even dat je borstprotheses hebt. 

Waar komen de littekentjes?2024-03-04T11:20:53+00:00

Er worden kleine gaatjes gemaakt om het vet weg te halen uit bijvoorbeeld je benen, flanken of buik. De littekentjes zijn klein, tussen de 3-5 mm en plaatsen we zoveel mogelijk in bestaande plooien (bilplooi, bilnaad, borstplooi) of in het ondergoed gebied. Ook bij de borsten worden kleine gaatjes gemaakt, meestal in de plooi, zodat je het na genezing bijna niet ziet. Na genezing (uitrijpen duurt tot 1 jaar) zijn deze littekens nauwelijks zichtbaar.

Kan ik zelf bepalen waar het vet wordt weggehaald?2023-10-11T10:09:05+00:00

Dit gaat altijd in overleg met jou én de plastisch chirurg. Meestal wordt het vet weggehaald uit de benen, maar ook buikvet en vet boven de heupen kan gebruikt worden.

Mag ik autorijden na de ingreep?2023-10-11T10:08:58+00:00

Nee, na de ingreep kun je niet zelf autorijden. Neem iemand mee om je naar huis te laten brengen. Natuurlijk kan MOOI kliniek een taxi voor je regelen. 

Is lipofilling van de borsten een 2-in-1 behandeling?2023-10-11T10:09:30+00:00

Ja en nee. Bij liposuctie alleen wordt er normaliter veel meer vet weggezogen. Echter, op de plek waar we vetcellen weghalen om opnieuw in te brengen zal je wel iets slanker worden. Het is alleen niet te vergelijken met een liposculptuurbehandeling.

Ga naar de bovenkant