PLASTISCH CHIRURG

Drs. Michelle Feijen

Ik krijg er veel positieve energie van als mensen na een ingreep een klein beetje gelukkiger zijn met zichzelf. ’'

Over Michelle

‘Sinds 2016 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Plastische chirurgie is een heel creatief en bijzonder vak. Voor elk individueel probleem bedenken we de beste oplossing. Vaak reconstrueren of verbeteren we iets dat een ziekte of ongeval heeft weg genomen. We bouwen letterlijk “iets opnieuw op”. Dit leidt vaak tot een verbetering van de kwaliteit van leven van onze patiënten.’

‘Bij de esthetische chirurgie verbeteren we iets aan het uiterlijk van iemand, vaak is dit iets waar mensen al jaren mee zitten. Het mooie hiervan is dat we mensen, vaak met een subtiele verandering, gelukkiger maken. Dit geeft mij, als plastisch chirurg, veel voldoening.

Zeker in de esthetische chirurgie is eerlijke communicatie met cliënten heel belangrijk. Dit draagt mijns inziens bij aan het vertrouwen in elkaar. Als patiënten met een goed gevoel een operatie in gaan, leidt dit vaak tot een beter herstel en uiteindelijk tot tevreden cliënten.’

Opleiding

Ik ben opgeleid in het Maastricht Universitair Medisch Centrum, het Catharina ziekenhuis Eindhoven en het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Na mijn opleiding heb ik nog een esthetisch fellowship gedaan in New York en Dallas om mij verder te verdiepen in de esthetische chirurgie. Hier heb ik ook leren werken met het EarWell systeem. Deze preventieve behandeling voor oor afwijkingen kunnen we nu ook aanbieden voor Nederlandse baby’s.

Aandachtsgebieden

Gezicht:

Borst

Lichaam & overige

Wetenswaardigheden

Als ik niet werk zorg ik voor mijn zoontje van 8 jaar en doe ik aan fitness en yoga.

Ik heb een bijzondere interesse in persoonlijke ontwikkeling op verschillende vlakken. Gezonde voeding, fitness en spiritualiteit. Hier lees ik in mijn vrije tijd ook veel over.

Ik spreek Nederlands, Engels en Duits.

Ga naar de bovenkant