Onze visie op kwaliteit

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Heel blij zijn we om te kunnen melden dat we in het bezit zijn van het kwaliteitscertificaat van DEKRA! Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Bij ons betekent kwaliteit het volgende:

 • Bij MOOI kliniek bestaat het team specialisten uit gekwalificeerde en ervaren plastische chirurgen en cosmetisch artsen KNMG.
 • MOOI kliniek is door DEKRA gecertificeerd conform ISO 9001, dit betekent dat een onafhankelijke partij onze systemen en processen heeft getoetst op kwaliteit.
 • Onze plastisch chirurgen doen alle behandelingen; of het nu gaat om een ooglidcorrectie, verwijderen van een moedervlek, facelift of een buikwandcorrectie.
 • Onze plastisch chirurgen zijn ook werkzaam in onze (Academische) ziekenhuizen. Dit heeft als voordeel dat we nauw betrokken zijn bij nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.
 • Wij informeren je eerlijk over alle aspecten van een behandeling. Dat wil zeggen dat we niet alleen vertellen over het MOOIe eindresultaat, maar ook over risico’s, ongemakken en mogelijke complicaties. Bekijk hier de risico’s en complicaties voor borstimplantaten.
 • Het eerste consult is bij de plastisch chirurg die ook de ingreep doet en de nazorg verricht. Daar wijken we alleen vanaf als tijdens het eerste gesprek blijkt dat een andere chirurg jouw specifieke behandeling beter kan doen. Met hem of haar heb je dan opnieuw een gesprek.
 • MOOI kliniek beschikt over eigen operatiefaciliteiten van de hoogste standaard. Hierdoor kunnen we een behandeling plannen zonder wachtlijst. Daarnaast is het ook mogelijk om geopereerd te worden in het ziekenhuis. Vanzelfsprekend voldoen alle behandellocaties aan de normen en eisen voor een veilige operatie. Wens je behandeld te worden in een ziekenhuis? Bespreek dit dan met onze chirurgen.
 • Al onze plastisch chirurgen zijn BIG- geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Privacy

Om jou goede en professionele zorg te bieden, verwerkt MOOI kliniek persoonsgegevens. MOOI kliniek vindt een zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens van groot belang. Jouw persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Je kunt erop rekenen dat jouw gegevens bij MOOI kliniek veilig zijn en dat wij ons houden aan de geldende wettelijke regels. Lees hier het Privacy Statement van MOOI kliniek.

Voor- en na foto’s

Dat is dat ieder mens uniek is. Iedereen heeft een andere uitstraling, een ander soort huid, anders ontwikkelde spieren, rimpels en ga zo maar door. Dat betekent dat het resultaat van elke ingreep ook uniek is. Dus een foto van de een zegt niet zoveel over het resultaat bij een ander. Je krijgt alleen een algemene indruk. Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze cliënten. Alle foto’s worden met toestemming geplaatst. Jouw voor en na foto’s zullen dan ook nooit gepubliceerd worden als jij dat niet wilt!

Acceptatie

De volgende criteria worden toegepast bij acceptatie voor een behandeling in MOOI kliniek:

 • Alleen cliënten met ASA klasse 1 of 2 worden behandeld in de kliniek.
 • Je dient 18 jaar of ouder te zijn.
 • Cliënten met een BMI boven de 35 worden in principe van behandeling uitgesloten.

Waarom? Dit alles doen wij uit veiligheid- en kwaliteitsoverwegingen. Mochten deze criteria voor jou wel van toepassing zijn, informeren wij jou graag wat de mogelijkheden zijn bij onze aangesloten ziekenhuizen.

Bron: richtlijn Zorginstituut Nederland: Landelijke afspraken over de organisatie van de cosmetische zorg