De hoogste kwaliteitsnormenBijzonder ervaren plastisch chirurgen, ook werkzaam in onze ziekenhuizenJe kunt snel bij ons terecht! Geen wachtlijst. Maak een afspraak!Andere cliënten beoordelen MOOI kliniek met een 9,6!Eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden
Verzekerde zorg2022-04-05T07:37:03+00:00

Verzekerde zorg

Bij MOOI kliniek is een combinatie tussen verzekerde zorg en onverzekerde zorg mogelijk. We krijgen vaker de vraag of bepaalde ingrepen vergoed worden door de zorgverzekering. Cosmetische ingrepen worden nooit vergoed door je zorgverzekeraar. Alleen in uitzonderlijke gevallen, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een medische indicatie (ofwel een medische noodzaak), kun je in aanmerking komen voor een vergoeding.

Lees hier meer over:

ooglidcorrectie vergoed zorgverzekering

Andere behandelingen die voor verzekerende zorg in aanmerking kunnen komen zijn: buikwandcorrectieflapoorcorrectielittekencorrectie en neuscorrectie. Ook hier is het devies, raadpleeg je zorgverzekering voor de voorwaarden.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet jouw situatie aan bepaalde criteria voldoen. Bovendien kan er sprake zijn van een maximale vergoeding (van bijvoorbeeld een aanvullende verzekering) en het betalen van het verplichte eigen risico.

Combinatie verzekerde en onverzekerde zorg

Bij MOOI kliniek is een combinatie tussen verzekerde zorg en onverzekerde zorg mogelijk. Enkele voorbeelden van combinatie behandelingen zijn: het verwijderen van bestaande borstimplantaten bij overmatig kapselvorming (wordt soms vergoed door de verzekering), maar het plaatsen van nieuwe siliconen of water gevulde borstprothesen, of je borsten mooier maken door een borstlift of lipofilling behandeling valt onder de onverzekerde zorg.

Een ander voorbeeld is wanneer je extreem veel bent afgevallen en te maken hebt met huidoverschot. In sommige gevallen kom je in aanmerking voor verzekerde zorg om dit huidoverschot te laten verwijderen. Wens je daarbij ook nog liposuctie te doen of een borstcorrectie, dan valt dit onder de niet verzekerde zorg.

Nieuws

Onze belofte

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak.

Ga naar de bovenkant