Benoeming Prof. Dr. Andrzej Piatkowski de Grzymala op Profileringsleerstoel Innovatie Reconstructieve Chirurgie

Benoeming Prof. Dr. Andrzej Piatkowski de Grzymala op Profileringsleerstoel Innovatie Reconstructieve Chirurgie

Graag willen wij onze plastisch chirurg Dr. Andrzej Piatkowski de Grzymala feliciteren met zijn benoeming tot hoogleraar op de profileringsleerstoel Innovatieve Reconstructieve Chirurgie. Dat betekent niet alleen dat wij hem vanaf nu mogen aanspreken met ‘professor’, maar ook dat hij de tweede hoogleraar is in ons MOOIe team van toonaangevende plastisch chirurgen. Daar zijn wij natuurlijk apetrots op!

Van Dr. Naar Prof. wat betekent dat?

In de academische en medische wereld zijn de titels “Dr.” en “Prof.” twee verschillende aanduidingen die het niveau van academische prestaties en betrokkenheid bij onderzoek en onderwijs weerspiegelen. De titel “Dr.” staat voor “doctor” en dat is de hoogste academische graad die iemand kan verwerven aan de universiteit. Een professor is over het algemeen een ervaren academicus die niet alleen excelleert in onderzoek, maar ook betrokken is bij het onderwijzen van andere artsen en studenten op universitair niveau. Het bereiken van de positie van professor vereist jarenlange ervaring in onderzoek en onderwijs, evenals aanzienlijke bijdragen aan het vakgebied reconstructieve chirurgie.

Unieke focus op lipofilling

Lipofilling, een moderne en erkende techniek binnen de reconstructieve chirurgie, biedt patiënten na het overwinnen van borstkanker een minder invasieve borstreconstructie-optie, die wereldwijd beschikbaar is voor borstkankerpatiënten.

Met Prof. Dr. Piatkowski de Grzymala aan het roer van deze leerstoel in het Maastricht UMC+, kunnen onze patiënten en collega’s in de medische wereld verzekerd zijn van voortdurende vooruitgang en ontwikkelingen op het gebied van lipofilling en minder invasieve reconstructie methodes.

Lees hier ook meer over Lipofilling voor totale borstreconstructie: Minister neemt AFT op in basispakket

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.