Interview voor het NRC

“Sinds de ooglidcorrectie, kreeg ze haar ogen niet meer dicht”. Met de explosieve groei van het aantal cosmetische klinieken neemt helaas ook het aantal foute behandelingen toe. Wie mag de ooglidcorrectie uitvoeren? Plastisch chirurgen en cosmetisch artsen werden het er niet over eens. Het NRC plaatste een artikel over het verschil en de grenzen van cosmetisch artsen versus plastisch chirurgen. Onze MOOI Plastisch chirurg Andrzej Piatkowski werd geïnterviewd. Lees hier het hele artikel op NRC!

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.