Ooglidcorrectie in de aanbieding, mag dat?

Je wilt graag een ooglidcorrectie laten doen om van je overhangende oogleden af te komen. Wellicht ben je op zoek naar korting of een aanbieding om de kosten wat te drukken. We vroegen het aan Dr. Darren Booi, plastisch chirurg bij MOOI kliniek en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), of een korting of aanbieding op een ooglidcorrectie mag.

Mag een kliniek korting geven op een ooglidcorrectie?

Het antwoord is duidelijk: Nee, er mag nooit korting gegeven worden op een ooglidcorrectie omdat dit een medische ingreep betreft. De prijs mag daarbij nooit de beweegreden zijn om een behandeling af te nemen bij een bepaalde kliniek of arts. Artsen dienen zich bovendien te houden aan de Reclame Code medische Cosmetische Behandelingen. Alle klinieken die dus met korting, social deal of andere acties werken houden zich dus niet aan het kwaliteitskaders.

Een aanbieding is meestal tijdelijk en legt de cliënt daarom een bepaalde tijdsdruk op om de behandeling te ondergaan. Daarom is dit is verboden.

Een ooglidcorrectie is geen koopje

Laat je niet leiden door prijzen, maar zoek naar een gerenommeerde en gekwalificeerde arts om de ooglidcorrectie uit te voeren. Het gaat om jouw gezicht, om jouw uitstraling en dat gaat een leven lang mee. Kiezen voor een bepaalde kliniek op basis van prijs kan risico’s met zich meebrengen. Bij MOOI kliniek worden ooglidcorrecties altijd uitgevoerd door plastisch chirurgen en niet door cosmetisch artsen. Het is goed om het verschil tussen beiden te weten.

Een cosmetische ingreep is onomkeerbaar en betreft je uiterlijk. Bespaar nóóit op veiligheid en kwaliteit wanneer je iets aan jezelf wilt laten doen. Wij bieden je eerlijke prijzen voor onze behandelingen, uitgevoerd door de beste specialisten. Daar horen ook geen kortingen of aanbiedingen bij.

Een goede kennis van het ooglid gebied is van belang om een voorspelbaar goed resultaat te krijgen. Zo speelt vetverlies, of juist vet te veel en de positie van de wenkbrauwen een grote rol. Met een opleiding van 12 jaar achter de rug, is de plastisch chirurg jouw veiligste keuze, dat terwijl een ooglidcorrectie ook uitgevoerd mag worden artsen die een 6-jarige opleiding hebben gevolgd. Kies dus de juiste specialist. Vaak wordt er als voorbeeld geen rekening gehouden met afzakken van de wenkbrauw of het volume verlies en wordt er vaak te veel huid weggehaald met droge ogen of sluit problemen tot gevolg.
Soms is een andere behandeling beter dan een ooglidcorrectie. Niet voldoende kennis hebben van wat er allemaal speelt, leidt dus vaak tot een suboptimaal resultaat of soms ook tot problemen die moeilijk opgelost kunnen worden. Het goed overwegen van de verschillende verouderingskenmerken en kennis van het gehele gebied is dus essentieel voor het beste resultaat.

Goedkope ooglidcorrectie gezien?

Heb je een aanbieding of erg goedkope ooglidcorrectie gezien? Zet daar dan zeker je vraagtekens bij. Wanneer een ooglidcorrectie bijvoorbeeld minder dan €700 kost, dan word je gegarandeerd niet behandeld door een plastisch chirurg. Vertrouw jij je ogen en gezicht toe aan een arts met minder ervaring maar wel de bevoegdheid om de ingreep uit te voeren? Ook dient er gewerkt te worden met hoogwaardige instrumenten, materialen en A-merk producten om de hoogste kwaliteit na te streven.

Lees hier meer over de bovenooglidcorrectie en de behandeling.

Ooglidcorrectie korting goedkoop

Behandelend arts als leidraad voor je keuze

In plaats van je te laten leiden door de prijs van een ooglidcorrectie, kun je beter research doen naar de behandeld arts en zijn of haar opleiding en ervaring. Onze prijs is €900 all-in voor een bovenooglidcorrectie, altijd uitgevoerd door een plastisch chirurg. Dat is inclusief het consult, alle benodigdheden voor de ingreep, ongeacht de techniek en nazorg. In Limburg betaal je bij diverse andere cosmetisch artsen bijvoorbeeld €50,- minder voor een bovenooglidcorrectie. Zelfs de ‘huisarts’ vraagt €850 voor de ingreep, terwijl je bij MOOI kliniek altijd behandeld wordt door een plastisch chirurg. Bij MOOI kies je voor jarenlange ervaring en hoef je je geen zorgen te maken voor meerkosten als de plastisch chirurg een andere techniek gebruikt bij een bovenooglidcorrectie om het mooiste resultaat te behalen. Denk aan wel of niet aanpassen van vet of spier, dit alles zit dus in één prijs.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben of een ooglidcorrectie overwegen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voel je MOOI,
Darren

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.