Experiences and reviews

After each treatment, we ask for reviews. These reviews are collected through various channels, for example through our own website, but also through independent parties such as Zorgkaartnederland.nl or Google. You can read our patients’ experiences below.

Search, find and rate healthcare providers on ZorgkaartNederland.nlPatient Federation NetherlandsMOOI Kliniek is rated highly on ZorgkaartNederland. View all ratings or place a rating

Share your own experience?

Geweldig resultaat

Rated 5.0 out of 5
14 June, 2024
Review of Injectables en fillers
Leeftijd65 jaar

Ter voorbereiding op een ooglidcorrectie kreeg ik eerst een botox behandeling bij mijn wenkbrauwen opdat deze niet gelijk stonden, de dag erna was het resultaat al duidelijk te zien nu inmiddels twee weken verder ben ik buitengewoon gelukkig, mijn wenkbrauwen zijn haast helemaal gelijk. Over enkele weken vindt de ooglidcorrectie plaats ik ben reuze benieuwd naar het volledige resultaat ik heb er het volste vertrouwen in.

Marianne

Super

Rated 5.0 out of 5
13 June, 2024
Review of Injectables en fillers
Leeftijd56

Een hele fijne ontvangst

De Dokter wat me heeft behandeld was vriendelijk en eerlijk

Yvonne De heij

Zeer tevreden vanaf de intake tot aan de eindcontrole

Rated 5.0 out of 5
4 June, 2024
Review of Borstlift
Leeftijd55

Zeer tevreden over de informatie die ik kreeg en de verschillende mogelijkheden. Ik heb gekozen voor een borstlift zonder opvulling. Het resultaat is natuurlijk en past bij mijn leeftijd.

Sylvia Simons

Een professionele en transparante kliniek!

Rated 5.0 out of 5
22 May, 2024
Review of Injectables en fillers
Leeftijd56

Professionele ontvangst en transparante en duidelijke info.

Giselle Vluggen

Prachtig resultaat

Rated 5.0 out of 5
21 May, 2024
Review of Facelift
Leeftijd57

Na lang twijfelen (door angst voor operatie) naar deze kliniek gegaan, Bij binnenkomst een rustig ontspannen en prettige sfeer. Zeer vriendelijke medewerksters achter de balie , en een zeer kundige fantastische arts dr. Booi . Vanaf eerste consult tot de eindcontrole alles heel goed gegaan. Ik voelde me in goede handen. Geen pijn gehad, en goede nazorg ook door zeer vriendelijke assistentes . Met een prachtig resultaat. Ik raad iedereen die twijfelt , echt laten doen , en zeker bij Mooi kliniek . En ook belangrijk de prijs is zeker niet duurder als bij andere klinieken .

Lavinia Michiels

Geweldig service

Rated 5.0 out of 5
21 April, 2024
Review of Ooglidcorrectie
Leeftijd53

Samen met mijn moeder van 80 een ooglidcorrectie laten doen bij de Mooi kliniek.

We werden iedere keer hartelijk ontvangen. Kregen goede uitleg en de ooglidcorrectie werd snel en professioneel uitgevoerd. Ook de 2 keren dat we na de ooglidcorrectie daar zijn geweest, werd weer ruim de tijd genomen om naar onze ervaringen te luisteren. Mijn moeder en ik waren verder verbaasd van de fijne sfeer die er hangt, iedereen was even vriendelijk en vrolijk. We zijn beiden dik tevreden over onze ooglidcorrectie en ik raad dit aan iedereen aan.

Desirée Lemmens

Thuis gevoel

Rated 5.0 out of 5
26 March, 2024
Review of Ooglidcorrectie
Leeftijd52

Ik heb mijn eindcontrole gehad voor de ooglidcorrectie ik werd warm ontvangen met een kopje thee. De arts als ook ik waren dik tevreden met het resultaat. Daarna kon ik meteen door naar cosmetisch arts voor injectables ook daar werd ik vriendelijk ontvangen en heb ik een fijne uitleg gekregen. In mei ga ik terug en wordt ik ook hier behandeld. Het kon al meteen maar heb zelf uitstel gevraagd ivm laserbehandelingen waar ik nog mee bezig ben. Elk bezoek voel ik mij meteen thuis in hun fantastisch team. Ik kan iedereen aanraden om je bij mooi kliniek mooi te laten maken. Dankjewel 🙏🏻

Angelique Smeets-Swinkels

Borstprothesen verwijderen

Rated 5.0 out of 5
13 March, 2024
Review of Borstprothesen verwijderen
Leeftijd72

Super kliniek van te voren goede informatie gehad. Personeel en chirurg geweldig. Goede uitleg gekregen voor en nabehandeling. Goede bereiding

Pluimpje voor prof.RRJW Van der Hulst en alle medewerkers. Een aanrader allen zijn zeer vriendelijk

Jasmijn

Professioneel en persoonlijk

Rated 5.0 out of 5
1 March, 2024
Review of Onbekend
Leeftijd73

Ik heb een adviesgesprek gehad. Dat was professioneel en ik kreeg dat wat ik nodig had en wat ik vroeg. Er lag geen druk achter en het personeel was erg vriendelijk. Ik heb het bezoek aan de MOOI kliniek als zeer prettig ervaren. Echt aan te bevelen.

Anny Bronzwaer

Excellent care - extremely pleased with result

Rated 5.0 out of 5
20 February, 2024
Review of Borstlift
Leeftijd50

I had been thinking about having a breast reduction for many years and am so pleased I chose to do so through the Mooi clinic. From the initial appointment to undergoing surgery and the aftercare, everything went as smoothly as I had hoped it would. The staff are caring, friendly and professional and my surgeon, Dr. Meesters-Caberg could not have been more helpful or reassuring. I had every confidence in her, she did an excellent job and I’m very pleased with the results, I just wish I had done it years ago!

Jacquie Dias

ooglidcorrectie

Rated 5.0 out of 5
11 February, 2024
Review of Ooglidcorrectie
Leeftijd67

ik beveel Mooi kliniek aan goeie behandeling hebben kennis en kunde in huis.

Heb een prettig gevoel bij het intake gesprek . De dag van de ingreep was de behandeling uitstekend. De dag na de behandeling was nog een fijn gesprek geweest telefonisch .

Marij Tombrock

buikwandcorrectie

Rated 5.0 out of 5
29 January, 2024
Review of Buikwandcorrectie
Leeftijd57

Recent heeft Dr Meesters bij mij een buikwandcorrectie gedaan. Ze is geweldig, ik ben zo blij met het resultaat. Ik zou het gelijk weer doen, ze heeft me uitgelegd wat mogelijk is en wat er te verwachten is. Ik zou iedereen die er over nadenkt adviseren, ga een gesprek aan. Voor mij is het een van de mooiste kado,s voor mezelf geweest. Heel erg bedankt voor de goede voor, en na zorg! Dit geld voor het gehele team!

.

susanne

Fijne kliniek

Rated 4.0 out of 5
27 January, 2024
Review of Onbekend
Leeftijd63

Hele fijne ontvangst. Duidelijke uitleg over alles en een fijne ervaring tijdens de behandeling.

Christina

Informatief en servicegericht

Rated 4.0 out of 5
19 January, 2024
Review of Injectables en fillers
Leeftijd59

De receptie was zakelijk, vriendelijk en service-gericht.

De arts lichtte mij goed voor over de gebruikte middelen, wat de risico’s en effecten waren. Aan de hand daarvan besprak zij haar voorkeur als arts. Ik kreeg voldoende tijd om eigen afwegingen te maken en voelde mij niet in een bepaalde richting gestuurd. Ik zou haar zeker aanraden aan derden.

Anoniem

In 1 woord Top!!

Rated 5.0 out of 5
15 January, 2024
Review of Ooglidcorrectie
Leeftijd54

Altijd een vriendelijk ontvangst. Tijdens de intake heel veel info gekregen en gelijk daarna een afspraak gemaakt voor de ingreep, zo zeker was ik ervan. De ingreep zelf stelt niets voor. Ik had me zo’n zorgen gemaakt en ik was heel bang. Maar ook daar werd ik gerustgesteld en verliep alles voorspoedig. Al met al zeer tevreden. Ik word vrolijk van mezelf als ik in de spiegel kijk!

Sylvia Bronkhorst

Zeer tevreden

Rated 4.0 out of 5
11 January, 2024
Review of Ooglidcorrectie
Leeftijd64

Zeer tevreden met het eindresultaat, heel vriendelijke leuke dames bij het onthaal.

Ans Pluijmaeckers van Glabbeeck

Facelift

Rated 5.0 out of 5
11 January, 2024
Review of Facelift
Leeftijd67

Ben heel tevreden over mij behandeling. Geweldig team, en een fijne arts. Heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. En het resultaat is precies wat ik wilde.

Jeanne tacken den mulder

Buikwand correctie

Rated 5.0 out of 5
10 January, 2024
Review of Buikwandcorrectie
Leeftijd62

Ik ben door dr Feijen geopereerd, zei geeft een eerlijk antwoord op al jou vragen, ook haar empatisch vermogen en laag drempel in karakter is erg prettig.

En het resultaat is naar volle tevredenheid. Ik zou de mooi kliniek zeker aan iedereen aanbevelen, en zeker dr Feijen met haar deskundigheid.

Annetta Debie-Antalvári

Mijn 1ste ervaring bij Mooi Kliniek

Rated 4.0 out of 5
2 January, 2024
Review of Injectables en fillers
Leeftijd51

Hallo, het was mijn 1ste ervaring met een filler, ik ben meer als tevreden over de Dokter, er was meteen een fijne klik, en ik was ook tevreden met het resultaat maar ik vindt na die 2 weken dat je er niets meer van merkt wat betreft mijn lippen 👄. Nu ik wilde wel dat het natuurlijk bleef maar dit vindt ik nu net iets te weinig 🤏! Maar over het algemeen vond ik het heel leuke ervaring en ja als er iets kan aan gedaan worden dan met heel veel plezier! Want ik wil graag klant blijven!

De beste wensen aan iedereen voor 2024!

Groetjes Vicky

Vicky

Response from Mooi Kliniek

Hartelijk dank voor je review Vicky, daar zijn we heel blij mee. Als nog niet helemaal tevreden bent, kom dan gewoon even terug dan kijken we er samen naar, komt goed!

Eindelijk lekker in mijn vel

Rated 5.0 out of 5
29 December, 2023
Review of Mommy Make over
Leeftijd47

Na 60kg kwijt te raken wilde mijn huid niet mee krimpen, en dus zat ik letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Ik heb 2 operaties gehad (de eerste was een mommy make over waarbij ik een borst lift en tummy tuck kreeg, de tweede een armlift en correctie van mijn buffelo hump) Ik was erg angstig voor de operatie, maar mijn chirurg dr Meesters wist me echt gerust te stellen. Mijn resultaten zijn ook echt fantastisch. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden, zeker niet gezien mijn leeftijd. Ik voel me een nieuw mens

C Peeters