I’ve got you under my skin… Profhilo®

I love skin! Voor mij als dermatoloog spreekt het voor zich dat ik bijzonder geïnteresseerd ben in anti-aging, huidverjonging en het verbeteren van opgelopen (zon)schade aan de huid. Het productaanbod om huidveroudering tegen te gaan is enorm. Er zijn talloze crèmes, behandelingen, fillers en injectables om je huid te verzorgen en verjongen. Maar wat is een goed product? Welke eigenschappen zijn belangrijk en waaraan wil je je tijd en geld spenderen?

Bij MOOI kliniek werken wij uitsluitend met medische specialisten. Nieuwe producten die op de markt komen, beoordelen wij op basis van wetenschappelijk onderbouwde resultaten. Zo’n nieuw product, waar wij enthousiast over zijn is Profhilo®: een injectable met 100% puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.

Geen typische filler

Waar ‘normale’ fillers rimpels opvullen, zorgt Profhilo® niet voor extra volume onder je huid. In plaats daarvan, hydrateert Profhilo® de huid en zet deze injectable de huidcellen aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid weer steviger en gezonder tot in de verschillende huidlagen. Doordat je huid zelf aan de slag gaat met celvernieuwing, wordt Profhilo® ook wel een natuurlijke huidverbeteraar genoemd.

Huidverbetering en verjonging, voor wie?

profhilo gezicht

profhilo hyaluronzuur filler

Profhilo® is een injectable die de huid verjongt en verbetert. Het is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Ookwel een echte skinbooster genoemd. Na de behandeling ziet je huid er jonger en frisser uit, een natuurlijk resultaat. Fijne rimpels en lijntjes vervagen en ook eventueel roodheid vermindert.

De Profhilo-behandeling is geschikt voor iedereen die vanaf een jaar of 30 huidverslapping wil tegengaan. Ook als je een natuurlijk huidverjongend effect wilt bereiken, maar de stap naar een “echte” filler (nog) niet ziet zitten, is deze behandeling geschikt.

Voor elk stukje huid

De huid op je gezicht, hals en decolleté worden het vaakst behandeld. Maar deze filler is ook geschikt voor fijne rimpels op je handen en eigenlijk elk stukje huid op je lichaam.

profhilo filler maastricht

Toch naaldjes in je huid laten zetten?

Er is helaas tot nu toe geen enkele crème, zalf of serum, die een vergelijkbare verbetering van de huid geeft zoals injecties met hyaluronzuur of een chemische peeling. Punt. Dit komt doordat onze huid uit twee lagen bestaat, die met elkaar zijn verbonden met een laagje eiwitten (onder andere collageen). Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en crèmes, zalfjes en serums dringen niet diep genoeg door in de huid om collageen aanmaak te stimuleren. Gelukkig betekent dit niet gelijk dat je onder het mes moet om er jonger uit te zien. Afhankelijk van de conditie van je huid, het stadium van huidveroudering en je wensen, kunnen wij kiezen voor fillers, botox injecties, skin boosters, chemische peelings of een combinatie daarvan.

Profhilo in combinatie met andere behandelingen

Profhilo is uitstekend voor het verbeteren van de kwaliteit en de textuur van de huid. Het geeft je een gladdere, jeugdigere, elastische en stralende huid. Wat het echter niet kan, is het verloren volume in het gezicht vervangen of diepe plooien of rimpels gladstrijken. Daarvoor raden we hyaluronzuur fillers en/of botulinetoxines injecties aan, die beide afzonderlijk of in combinatie met Profhilo kunnen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld tijdens dezelfde afspraak.

Meer informatie nodig? Laat je adviseren bij MOOI kliniek.

Voel je MOOI,
Kasia

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.