Radiesse®: collageen stimulator

Radiesse is een filler die zorgt voor meer volume en een liftend effect. Het bestaat uit calcium microsferen en een gel en zorgt ook voor collageenaanmaak in de huid. Bij MOOI kliniek werken we met verschillende A-merk fillers aan vanuit onze privékliniek in Maastricht. We adviseren je graag over de keus tussen de opties. Plan een consult.

De filler behandeling met Radiesse

Voor de behandeling met Radiesse (of al tijdens het eerste consult), maakt de arts foto’s voor jouw medisch dossier. De plastisch chirurg of dermatoloog spuit de Radiesse filler met hele dunne naaldjes in het te behandelen gebied. De behandeling duurt ongeveer een kwartier; een verdoving is niet nodig. Daarna is je huid wat rood en gezwollen. Na een paar dagen zie je al resultaat. De Radiesse filler heeft een dubbele werking. Het vult rimpels tijdelijk op, maar stimuleert ook de aanmaak van collageen. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt waardoor een slappe huid strakker en elastischer wordt.

Denk je na over Botox® en fillers?

Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Bij MOOI kliniek behandelen we alleen met A-merk producten en ervaren specialisten.