Botuline toxine behandeling: wie MOOI wil zijn… hoeft geen pijn te voelen

Veel cliënten, vrouwen en mannen, ervaren een injectable behandeling als pijnlijk. Hoewel ik zelf vaak prikjes uitdeel, ben ik zelf geen held in het krijgen van injecties. Zo ga ik zelf altijd met tegenzin de jaarlijkse griepprik halen. Het zweet breekt me al uit op weg naar de priklocatie. Het prikje gevolgd door een kortdurend brandende pijn bij injectie van de vloeistof is gelukkig van korte duur en valt achteraf gezien best mee. Door de vaccinatie hoop ik geen griep vanuit het ziekenhuis op patiënten of mijn gezin overbrengen. Toch kan ik aan dit jaarlijkse ritueel niet wennen. Dit merk ik soms ook bij sommige cliënten die voor filler of botuline toxine behandelingen komen. Ondanks de effectiviteit van de behandelingen zien  veel mensen er toch tegenop.

Vrijwel pijnloos injecteren

Bij MOOI kliniek zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die het comfort en kwaliteit van de behandeling verbeteren. Vanaf nu kunnen we de Botuline toxine behandelingen (Botox® of Bocouture®) vrijwel pijnloos injecteren. Dit komt doordat we deze in een speciale oplossing kunnen aanmaken. De werking van het toxine wordt hierdoor niet beïnvloed. Kortom: een even effectieve behandeling maar met veel minder pijn. Alleen het prikje met de dunne naald wordt gevoeld, het inspuiten van de vloeistof niet meer. Als je 30 minuten van tevoren komt kan er daarbij ook nog een speciale verdovende crème worden aangebracht, waardoor de pijn bij de behandeling nog minder is. Gebruik van verdovingscrèmes maakt de behandeling echter niet helemaal pijnloos. Wil je een vorm van verdoving, geef dan bij het plannen van de afspraak aan welke mate van verdoving je wenst.

Want wie mooi wil zijn, hoeft bij de juiste verdovingstechniek dus zeker geen pijn te lijden! Ook bij filler behandelingen zijn er mogelijkheden voor een behandeling met verdoving of gebruik van speciale canules waardoor de behandeling prettiger en als minder pijnlijk wordt ervaren. Maak snel een afspraak!

Voel je MOOI,
Darren

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.