Easy Droxy Peeling

Easy Droxy Peeling

Voor €790,- (4 behandelingen)

Easy Droxy Peeling2024-01-15T11:26:25+00:00

De oppepper voor jouw huid!

Een Easy Droxy Versicolor peeling is een combinatie van verschillende fruitzuren. Deze zuren hebben ieder hun eigen uitwerking zoals het reinigen van de huid, de vermindering van talgproductie, het wegnemen van pigment, een antibacteriële werking en stimulatie van de doorbloeding. Deze peeling geeft je huid dus een verfrissende opknapbeurt nadat deze zich weer vernieuwd heeft. Een bijkomend voordeel is dat je na deze behandeling geen last hebt van vervellen van de huid. Of deze peeling ook geschikt is voor jouw huid en wat je wilt bereiken, bespreken wij tijdens een consult met de cosmetisch arts in onze privékliniek gevestigd in Maastricht.

QUICK FACTS

Wat je snel wilt weten over deze AHA en BHA peeling

 • Voor €790,-

 • 4 behandelingen

 • Behandeling duurt 15 – 30 minuten

 • Thuis behandeling voortzetten

 • Onze light peeling

 • Huidherstel: direct

Light peeling met AHA en BHA

Een Easy Droxy Versicolor peeling valt in onze categorie light peelings. Desondanks is dit een veel intensievere peeling met glycolzuur, dan de peelings die door schoonheidsspecialistes gedaan worden. Door de unieke combinatie van verschillende zuren (AHA en BHA) treedt er een zogenaamde cel-by-cel peeling op, waardoor nauwelijks downtime merkbaar is. Met andere woorden: geen grote vervelling maar enkel het “oprollen” van de opperhuid tijdens je gezichtsreiniging. De Easy Droxy peeling is geschikt voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd. Bij MOOI kliniek wordt de behandeling enkel uitgevoerd door een cosmetisch arts.

Wat is AHA en BHA?

AHA en BHA zijn beide cosmetische zuren voor je huid. AHA’s en BHA’s zijn exfoliërende zuren die je na het reinigen op je huid aanbrengt en laat inwerken. Deze zuren zijn effectiever dan scrubs omdat ze dieper in de huidtrekken, waar een scrub enkel de oppervlakkige dode huidcellen verwijderd. Bekende AHA (Alpha Hydroxy Acid) zuren zijn melkzuur en glycolzuur. Elke zuursoort heeft een unieke werking. Glycolzuur werkt bijvoorbeeld goed om rimpels tegen te gaan en melkzuur verbetert de vochtbalans. Deze zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen makkelijk loslaten en dus de nieuwe cellen tevoorschijn komen.

BHA (Beta Hydroxy Acids) dringen tot diep in de poriën door. Het kan dode huidcellen en talg losweken en oplossen. De meest voorkomende BHA is salicylzuur. Salicylzuur kalmeert en verbetert de talgregulatie.

Voor wie is deze peeling geschikt?

Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes en is ideaal om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Meestal wordt dit zichtbaar rond je 30e levensjaar. De Easy Droxy helpt met het verminderen van:

 • fijne lijntjes
 • vale/grijze huid (rokershuid)
 • acne (gevoelige) huid
 • droge huid
 • beginnende huidveroudering
 • zonneschade

Deze peeling is geschikt voor gebruik op je gezicht, in de hals of decolleté. De Easy Droxy peeling verbetert echt je huid, maar vult geen volumeverlies of diepe rimpels op. In dat geval kun je deze peeling eventueel combineren met een filler of injectable. Een andere optie is te kiezen voor een diepere chemische peeling. Onze arts zal je hierover adviseren tijdens het consult.

chemische peeling maastricht huid

Deze peeling is onze lichtste peeling (categorie 1 zoals op de afbeelding te zien is). Het fijne van de Easy droxy peeling is dat je net gepeelde huid niet alleen direct toonbaar is, maar bovendien een mooie glow heeft.

HET BEHANDELTRAJECT

Van consult tot vernieuwde huid

Maak eerst een afspraak

Bel of mail met een van onze medewerkers om een consult in te plannen. Vertel alvast je plannen zodat wij je bij de specialist kunnen inplannen die het beste bij je past. Je kunt een afspraak maken via de afsprakenpagina.

Of bel: 043 311 8708

Het consult van A tot Z

Voor de behandeling zal de arts je huid beoordelen en je adviseren over de mogelijke behandelwijze. Ook bespreekt de arts het nodige behandelplan en de nazorg om het gewenste resultaat te bereiken. Als je een behandeling ondergaat dien je ook de productfolders van Skin Tech Pharma goed door te lezen en deze adviezen goed op te volgen! Deze brochures ontvang je tijdens het consult bij de specialist.

We maken vandaag ook de foto’s voor in jouw medisch dossier. Na het consult ben je op de hoogte van alles omtrent de behandeling: van ons eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s, de nazorg en de kosten. We adviseren al onze cliënten om rondom de behandeling te stoppen met roken. Dat geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom.

Aan een eerste consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

De peeling

Deze kuur wordt in vier sessies gegeven met meestal 8-10 dagen tussen de sessies. Tijdens een behandeling wordt je huid eerst gereinigd en voorbereid. Vervolgens wordt de peeling in een of twee coatings aangebracht met een tussentijd van 2 minuten. Je kunt in het begin een wat brandiger gevoel ervaren.

Gaat het goed na de behandeling dan kun je direct na de ingreep naar huis. Je kunt zelf autorijden.

Thuis zet je zelf de behandeling voort met de instructies en producten die je van ons hebt meegekregen. Hiermee kun je je huid reinigen, beschermen en verzorgen. Deze producten zijn onderdeel van de behandeling en om het gewenste eindresultaat te behalen is het erg belangrijk om onze nazorginstructies goed op te volgen.

Nazorg en herstel

Voor de behandeling ontvang je van ons uitgebreide post-peel-instructies. Een behandeling met de Easy Droxy peeling leidt doorgaans tot weinig of niet merkbare vervelling.

Thuisbehandeling

Thuis zet je zelf de behandeling voort met de instructies en producten die je van ons hebt meegekregen. Hiermee kun je je huid reinigen, beschermen en verzorgen. Deze producten zijn onderdeel van de behandeling en om het gewenste eindresultaat te behalen is het erg belangrijk om onze nazorginstructies goed op te volgen. Het is belangrijk om je huid tot 6 weken na de laatste sessie meestal tweemaal daags te verzorgen volgens onze instructies en met de producten uit de Skin Tech productlijn.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit.

Onze garantie

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak. Dat zie je terug in ons team van specialisten en onze zorgvuldig geselecteerde producten. Onze garantie naar jou toe is dat wij dag in en dag uit de hoogste kwaliteit nastreven. Want als jij jezelf mooi voelt, is dat voor ons het MOOISTE wat er is.

Lees meer over onze visie op kwaliteit

MIJN MOOI KLINIEK

Altijd goed geïnformeerd

Bij MOOI kliniek vinden we het belangrijk dat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot informatie over je behandeling. Wij houden je graag op de hoogte via je eigen MOOI account. Zo ben je altijd goed voorbereid. Je ontvangt enkel berichten die voor jou relevant zijn, voor, tijdens en na de behandeling.

Goed om te weten

In zeer zeldzame gevallen is er een allergische reactie op één van de gebruikte crèmes die tijdens de voor- en nazorg worden gebruikt. Na de behandeling mag je de huid 2 maanden lang niet blootstellen aan de zon. We adviseren dan ook om een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

We adviseren al onze cliënten om rondom de behandeling te stoppen met roken. Dat geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom. Drink geen alcohol en neem geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen.

In de volgende gevallen adviseren we je (nog) geen peeling te ondergaan. Wanneer je:

 • een actieve ontsteking of infectie zoals bijv. een koortslip doorgaat.
 • insuline afhankelijk diabetes hebt en snel ontregeld bent
 • een verminderd immuunsysteem hebt
 • gevoelig bent voor keloïdvorming
 • een nier-, luchtweg-, lever-, oncologische-, of cardiale aandoening hebt
 • verse wonden of littekens in het te behandelen gebied hebt
 • in verleden radiotherapie in het gelaat hebt gehad
 • zwanger bent of borstvoeding geeft
 • recent ontharing crèmes hebben gebruikt
 • onlangs Isotretinoide (roaccutane) hebt gebruikt

Combineren met fillers of injectables

Chemische peelings zijn goed te combineren met fillers en injectables! Lees er hier meer over.

Onze specialisten

Onze specialisten

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met specialisten die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

Wat kost een behandeling?

voor €790,- (4 behandelingen + nazorg producten)

Na het consult met de plastisch chirurg of cosmetisch arts weet je precies wat jouw behandeling gaat kosten.

VRAAG

en antwoord

Kan en mag ik gewoon werken?2023-10-11T10:09:12+00:00

Je mag direct weer werken. Je hebt geen last van vervellen dus weinig last van downtime. Bij de diepere peelings (TCA, Easy Phen Very Light en Lip & Eyelid) ga je wel vervellen.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?2023-10-11T10:09:06+00:00

Het effect is blijvend. Veroudering gaat wel verder en de snelheid hiervan is afhankelijk van je huidtype, maar ook je levensstijl speelt hierin een belangrijke rol. Regelmatig een lichte peeling doen is goed als onderhoudsbehandeling van je huid.

Krijg ik een Easy Droxy-peeling vergoed?2023-10-11T10:09:06+00:00

Bij MOOI kliniek worden alleen ingrepen uitgevoerd die niet vergoed worden door de zorgverzekering. Mocht je voor een vergoeding in aanmerking komen, dan helpen wij je verder in één van onze samenwerkende ziekenhuizen in de regio. De ingreep wordt dan gewoon door een van onze MOOI plastisch chirurgen uitgevoerd.

Ga naar de bovenkant