Jij voelt je MOOIer én er is weer een boom geplant!

Bedankt! Met jouw behandeling heb je ook nog eens een bijdrage geleverd aan een beter klimaat!

Als plastisch chirurgen worden we dagelijks geconfronteerd met de wens om het welzijn te vergroten. Binnen het esthetische deel van ons vakgebied gaat het hierbij om uiterlijkheden, esthetiek en de strijd tegen het ouder worden, maar we beseffen dat welzijn veel meer behelst. Voor elke ingreep doneert MOOI kliniek een bedrag aan onze stichting de MOOI Foundation.

Via de MOOI foundation ondersteunen we dit jaar wederom 2 stichtingen die zorgen voor herstel en behoud van regenwoud in Costa Rica en zorgen voor aanplanting van nieuwe bomen in Nederland maar ook internationaal.

D.m.v. het RESTORE, PROTECT, en FUND? principe:

  1. RESTORE: De wereld heeft meer bos nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Onze MOOI foundation is bomen partner van www.treesforall.nl en deze stichting zorgt vervolgens dat 1 boom in Nederland en 1 boom in het tropisch regenwoud van Sulawesi (Indonesië) wordt geplant. Dit jaar hebben we al 400 bomen geplant!

Maar dat is nog niet alles.

  1. PROTECT: Ook help je met jouw behandeling een stukje regenwoud in Costa rica te behouden.

Een stukje regenwoud adopteren: het klinkt ludiek, maar de impact is dat zeker niet. AdopteerRegenwoud.nl  geeft als stabiele en professionele non-profit organisatie een positief tegengeluid op de ontbossing en teruggang van biodiversiteit in de tropen.

De MOOI Foundation adopteert in 2024 maar liefst 800 m2 aan regenwoud.

  1. FUND: De MOOI Foundation ondersteunt de twee stichtingen die een bijdrage leveren aan dit concept: www.treesforall.nl en www.adopteerregenwoud.nl

Hoe MOOI is dat?!

Voor meer informatie kijk op onze website www.mooi-foundation.nl

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

marketeer in hart en nieren

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.