De hoogste kwaliteitsnormenBijzonder ervaren plastisch chirurgen, ook werkzaam in onze ziekenhuizenJe kunt snel bij ons terecht! Geen wachtlijst. Maak een afspraak!Andere cliënten beoordelen MOOI kliniek met een 9,6!Eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden
Lokale verdoving of algehele narcose?2022-01-06T15:45:47+00:00

Lokale verdoving of algehele narcose?

We geven bij elke behandeling aan of we deze uitvoeren met lokale verdoving of onder algehele narcose. Mocht je erg opzien tegen een ingreep met lokale verdoving of een andere reden hebben om te kiezen voor een algehele narcose, dan bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn en kiezen we de meest geschikte oplossing.

Ingrepen met lokale verdoving voeren we uit in de behandelkamers van onze MOOI kliniek. Bij ingrepen onder volledige narcose kiezen we voor de veiligheid van een volledig uitgeruste operatiekamer. Vanzelfsprekend voldoet onze eigen operatiekamer en de operatiekamers van de ziekenhuizen aan de normen en eisen voor een veilige en kwalitatieve operatie.

Nieuws

Onze belofte

Bij MOOI is kwaliteit geen loze slogan. Wij hechten bijzonder waarde aan kwaliteit omdat het om jouw uiterlijk gaat en dat neem je je hele leven mee. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan daarom centraal in onze aanpak.

Ga naar de bovenkant