Ervaring ooglidcorrectie: Nadiyah’s verhaal van voorbereiding tot herstel

“Al jaren had ik vooral zelf last van mijn hangende oogleden, telkens als ik foto’s van mijzelf zag stoorde dat enorm. Op een gegeven moment wilde ik alleen nog maar op de foto met mijn zonnebril op. Naast dat ik mijn ogen er niet oké vond uitzien, had ik ook last van vermoeide en zware ogen. Ik heb daarnaast het idee dat door het intensieve zwemmen mét zwembrilletje, dit alleen maar is verergerd.

Op een gegeven moment wilde ik alleen nog maar op de foto met mijn zonnebril op.

Plastisch chirurgie was voor mij altijd iets dat ik pas later eventueel zou doen, als ik ouder was (nu 37 jaar). Reacties uit mijn omgeving waren ook vooral; nu al en waarom? Maar ik merkte dat ik mij er steeds minder happy bij voelde en ben mij online gaan verdiepen in ooglidcorrecties. Daarnaast ben ik ook laagdrempelig het gesprek aangegaan met Prof. Dr. Van der Hulst over of ik überhaupt in aanmerking zou komen voor een ooglidcorrectie. Dit contact voelde deskundig en vertrouwd waarna ik een afspraak heb gemaakt in de MOOI kliniek.

overhangende oogleden

Voor de ingreep worden foto’s gemaakt

Voor foto ooglidcirrectie ervaring

Na het consult, direct de behandeldatum vastgelegd

Tijdens het consult werd ik meegenomen in het gehele proces van de ingreep en behandelwijze. De MOOI kliniek hecht bijzonder grote waarde aan kwaliteit en dat vind ik belangrijk. Enthousiast en mega spannend verliet ik de kliniek, de afspraak voor de ooglidcorrectie stond namelijk gepland!

Een ooglidcorrectie kost €800,- inclusief alle voor- en nazorg. Plan eerst een consult bij de plastisch chirurg!

De ingreep viel reuze mee

Ik heb er weken naar uitgekeken en in oktober was het eindelijk zover. Ik was redelijk gespannen maar werd al snel op mijn gemak gesteld door Prof. Dr. Van der Hulst en de assistente. De operatie zelf ging heel vlot en ik voelde er weinig van. Ik was verbaasd over de snelheid van alles. Ik kreeg goede uitleg over de nazorg en voordat ik het wist stond ik al buiten. Ik kreeg een leuke tas mee met hierin informatiefolders, een ice pack, litteken crème en een MOOI spiegeltje. Ze steken er heel wat effort in, en dat kan ik alleen maar erg waarderen.

Het herstel

De dag na de ingreep werd ik thuis gebeld met de vraag hoe ik mij voelde en of ze mij nog ergens mee konden helpen. TOP Service! Een week lang heb ik frequent gekoeld met zakjes bevroren erwten, deze waren thuis niet meer aan te slepen maar het heeft zijn werk gedaan. Een week na de ingreep werden de hechtingen eruit gehaald, nog zo’n spannend moment… Maar ook dit ging heel vlot en was pijnloos. Ondanks dat mijn oogleden nog gezwollen waren, zag ik het verschil meteen: ik had ineens een open blik! Zo’n twee weken later zag je bijna niets meer van de zwelling en ingreep.

Resultaat

resultaat ooglidcorrectie

bovenooglidcorrectie ervaring

Ik kreeg veel complimenten uit mijn omgeving en ik kreeg vaker de opmerking dat ik dat eigenlijk al veel eerder had moeten doen! Elke morgen als ik in de spiegel kijk, ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik kan weer ogenschaduw op en ga zonder zonnebril weer op de foto.

Ik zou het iedereen aanraden die last heeft van hangende oogleden, ongeacht de leeftijd! Het gaat erom dat je lekker in je vel zit, dat je jezelf in de spiegel kan aankijken en dat oké vindt. Als zo’n relatief kleine ingreep je daarbij kan helpen, vooral doen!

Nadiyah

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.