COSMETISCH ARTS

Drs. Rachel Dijkstra

Pleasure in the job puts perfection in the work ’'

Over Rachel

‘Soms voel je je van binnen goed maar past het beeld wat je in de spiegel voor je ziet hier niet zo goed bij. Samen kunnen we dan kijken hoe we dit weer gelijk aan elkaar krijgen. Vaak met subtiele veranderingen zal je eigen schoonheid nét nog wat meer uitkomen. Dit kan op een natuurlijke manier waarbij de mensen om je heen zullen zeggen: ‘wat zie je er goed uit’, in plaats van ‘heb je iets laten doen?”. Ik geloof erin dat wanneer je jezelf goed voelt, je dit ook weer op anderen uit zal stralen. Ik vind het fijn dat ik kan bijdragen aan het welbevinden van mijn patiënten. Mijn werk doe ik dan ook met veel plezier.

Opleiding

Van 2013 tot 2019 heb ik geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Al vroeg in deze studie ontdekte ik mijn passie voor de plastische chirurgie. Hier heb ik dan ook al mijn keuze blokken gevolgd en ben ik tijdens mijn studie begonnen met wetenschappelijk onderwijs. Nadat ik geneeskunde afgerond had, heb ik gesolliciteerd en ben ik werkzaam geweest op deze ontzettend leuke afdeling. Zo heb ik kennis mogen maken met de plastisch chirurgen werkzaam in de MOOI kliniek. Later heb ik besloten om de overstap te maken naar de cosmetische tak en ben ik sindsdien werkzaam als cosmetisch arts.

Aandachtsgebieden

Wetenswaardigheden

Ik hou van nieuwe dingen ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen, lekker buiten zijn, wandelen, lekker eten, drinken, reisjes maken, maar voornamelijk gewoon leuke dingen doen met mijn fijne familie en lieve vrienden.

Ga naar de bovenkant