MOOI kliniek verhuist naar nieuwe locatie met eigen
ok-faciliteiten

In slechts vijf jaar tijd groeide MOOI kliniek uit tot een van de beste privéklinieken voor esthetisch plastische chirurgie in Nederland. Een volgend hoofdstuk in het succesverhaal is de verhuizing naar een nieuw complex, mét eigen ok-faciliteiten.

De MOOI kliniek behandelt jaarlijks zo’n 1500 cliënten met een breed palet aan behandelingen. Van injectables tot complete facelifts en van borstvergrotingen tot buikwandcorrecties. Op ZorgkaartNederland.nl scoort de kliniek een indrukwekkende 9,6. “Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan bij ons centraal – bij elke behandeling”, verklaren het succes van de kliniek, aldus directieleden Ron Wetzels en Lonneke van der Hulst. “Ons chirurgenteam bestaat uit tien goed opgeleide, erkende en uitstekende plastisch chirurgen met ieder hun eigen specialisme. Via bijscholing en congressen zorgen ze dat hun kennis up-to-date blijft en dat ze kennis maken met de meest innovatieve technieken. Zo werkt een van onze chirurgen met een niet-invasieve techniek om baby’s met flaporen te behandelen, en is er een voedingssupplement ontwikkeld, welke het herstel na de ingreep bevordert.” En dat is best bijzonder in de esthetische plastische chirurgie.

Verhuizing

MOOI kliniek is verhuisd naar een nieuwe bijzondere locatie: het Eiffelgebouw in het Sphinxkwartier in Maastricht. Op deze nieuwe eigentijdse plek beschikt de kliniek over diverse spreek- en behandelkamers en kleine operatiezalen, én over een grote, klasse-I-operatiekamer. “Door deze stap hoeven we voor operaties onder narcose geen operatiekamers in ziekenhuizen meer te huren, plus we houden de esthetische zorg van de hoogste kwaliteit in Maastricht, wat ook weer een aanwinst is voor de stad, zegt Lonneke. “We kunnen onze cliënten gewoon in onze eigen, goed geoutilleerde operatiekamers opereren. Voor onze cliënten betekent dit ook nog eens kortere wachttijden en meer flexibiliteit bij het inplannen van hun behandeling.”

Goede zorg

Goede zorg begint bij MOOI kliniek al voor de behandeling. “Elke ingreep, zelfs zoiets relatief eenvoudigs als een ooglidcorrectie, vraagt wat van je lichaam”, vertelt Ron. “We willen daarom dat onze cliënten met een zo optimaal mogelijke conditie de operatiekamer ingaan. Dat kan betekenen dat we mensen vragen om te stoppen met roken en op hun voeding te letten. Ook stoppen we niet bij de operatie, we hebben veel aandacht voor de nazorg, deze is net zo belangrijk.

Onderzoek

Met in het chirurgenteam zowel een hoogleraar als een universitair hoofdocent plastisch chirurgie van het Maastricht MUMC+, zit de kliniek dicht bij het vuur van onderzoek. Innovaties uit onderzoek kunnen direct op het gebied van esthetiek worden toegepast “In het MUMC+ wordt onder andere onderzoek gedaan naar lipofilling”, vertelt Lonneke. “Ook wordt er onderzoek naar de risico’s van borstimplantaten gedaan, en er aan de ontwikkeling van supermicrochirurgie met behulp van robots gewerkt.”

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.