Prijs ooglidcorrectie: Wat kost een ooglidcorrectie?

Wanneer je een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren, wil je niet alleen weten waar en door wie deze het beste uitgevoerd kan worden, maar ook wat het kost.

Bij MOOI kliniek kost een ooglidcorrectie: €950,- alles inclusief.

Hiermee biedt MOOI kliniek een zeer scherpe prijskwaliteit-verhouding aan in Limburg. Voor deze prijs krijg je namelijk:

  • Een bovenooglidcorrectie door een ervaren plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of basisarts)
  • Een consult, controles en nazorg
  • Lokale verdoving

Heb je een aanbieder gevonden die de ooglidcorrectie wel heel goedkoop aanbiedt? Controleer dan goed of dit klopt en hoe ervaren en bekwaam de arts is.

Verschillende ooglidcorrecties én anesthesie

 Er zijn twee soorten ooglidcorrecties. De bovenooglidcorrectie is de meest voorkomende ingreep. Hierbij worden overhangende oogleden gecorrigeerd. Naast de bovenooglidcorrectie heb je ook een onderooglidcorrectie. Hierbij worden de wallen onder de ogen verwijderd. Een correctie van zowel boven- als onderoogleden wordt ook vaker uitgevoerd.

Daarnaast zijn er verschillende verdovingsmogelijkheden die van invloed zijn op de prijs van een ooglidcorrectie. Meestal wordt een ooglidcorrectie uitgevoerd onder lokale verdoving. Je voelt dan niets van de ingreep, maar je bent wel bij bewustzijn. Lokale verdoving is het goedkoopst en wordt door de meeste mensen gekozen. Naar zeggen viel de ingreep volgens 99% van deze mensen reuze mee. Wil je liever niets meekrijgen van de ingreep, dan kun je kiezen voor algehele narcose. Dan wordt de ooglidcorrectie een stuk kostbaarder doordat de behandeling wordt uitgevoerd in de operatiekamer inclusief alle benodigde materialen en specialisten (anesthesist, verpleegkundigen etc.).

Waar let je op als je prijzen gaat vergelijken?

Door de vele aanbieders is het soms lastig om de kosten te vergelijken. Vertrouw jij je ogen en gezicht toe aan een arts met minder ervaring maar wel de bevoegdheid om de ingreep uit te voeren? Dan kun je de ooglidcorrectie elders goedkoper laten uitvoeren. Bij MOOI kliniek worden ooglidcorrecties enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen, ofwel de hoogstopgeleide artsen voor deze ingreep.

Behalve de specialist die de ooglidcorrectie gaat uitvoeren, is het ook belangrijk om te kijken wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen. Denk hierbij aan het consult, de controles, spoeddienst en verdoving.

De goedkoopste ooglidcorrectie?

MOOI kliniek heeft niet als doel de goedkoopste ooglidcorrectie aan te bieden in Limburg, maar wel de beste en veiligste. Onze tarieven zijn zeer scherp. Zie je elders vele lagere prijzen? Vraag je dan af: wie is de behandelaar, hoeveel ervaring heeft deze en waar zit het verschil? Grote kans dat je inlevert op ervaring en daarmee ook op de kwaliteit en veiligheid van de behandeling.

Prijslijst 2024 MOOI Kliniek Verdoving Tarief
Ooglidcorrecties
Bovenooglidcorrectie lokaal € 950
Bovenooglidcorrectie met narcose narcose € 2.050
Onderooglidcorrectie lokaal € 1.490
Onderooglidcorrectie met narcose narcose  € 2.590
Boven- en onderooglidcorrectie lokaal € 2.320
Boven- en onderooglidcorrectie met narcose narcose € 3.420

Laat je adviseren door dé specialist en plan een consult bij een van onze plastisch chirurgen.

Voel je MOOI

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.