Internationale Masterclass lipofilling borsten

Op 16 en 17 maart vond er in MOOI kliniek Maastricht een tweedaagse masterclass lipofilling van de borsten plaats. Lipofilling is een cosmetische ingreep waarbij lichaamseigen vetweefsel wordt gebruikt om het volume op bepaalde plekken in het lichaam te vergroten of verbeteren. De masterclass was bedoeld voor internationale plastisch chirurgen die geïnteresseerd zijn in deze techniek en willen leren van ervaren specialisten.

De masterclass werd geleid door MOOI plastisch chirurgen Andrzej Piatkowski de Grzymala, Darren Booi en An Deliaert, experts op het gebied van lipofilling borstvergrotingen en borstreconstructie. Door middel van korte lezingen, een praktische demonstratie van de benodigde materialen en live operaties kregen de deelnemers alle informatie die nodig is om geweldige resultaten te behalen met lipofilling. Ook werden de voordelen besproken van voorbehandeling met de EVE Cups, een nieuwe methode waarbij er meer eigen vet in één operatie teruggeplaatst kan worden in de borsten.

Volgens Dr. Andrzej Piatkowski de Grzymala is lipofilling een steeds populairdere techniek in de cosmetische chirurgie. “Lipofilling is een veelzijdige en effectieve manier om het volume op bepaalde plekken in het lichaam te vergroten, zoals de borsten”, aldus Piatkowski de Grzymala. “Bovendien heeft de techniek als voordeel dat het lichaamseigen materiaal gebruikt wordt, wat de kans op complicaties en afstoting vermindert.”

De deelnemers aan de masterclass waren erg enthousiast over de cursus.

Geregeld zul je hier een blog vinden van onze plastisch chirurgen. Wil je automatisch een bericht krijgen bij een nieuwe blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Dit artikel is geschreven door:

Lees meer over:

Over MOOI kliniek

MOOI kliniek is dé privé kliniek van Limburg. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen zijn kenmerken van onze aanpak. Bij ons vind je een eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en natuurlijk MOOI ouder worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Plan een vrijblijvend consult

    Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Laat je altijd voorlichten door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met plastisch chirurgen die hun vak verstaan.