Jukbeenderen fillers

Jukbeenderen fillers

Jukbeenderen2024-01-15T12:33:14+00:00

Jukbeenderen opvullen

De jukbeenderen spelen een belangrijke rol bij het creëren van een jeugdige en aansprekende uitstraling van het gezicht. De jukbeenderen zijn de uitstekende botten net onder de ogen, die de overgang vormen tussen de ogen en de wangen. Het opvullen van de jukbeenderen geeft een frisse, jonge uitstraling. Bij MOOI kliniek werken we met verschillende A-merk fillers om jouw jukbeenderen te behandelen vanuit onze privékliniek in Maastricht. We adviseren je graag over de keuzes en opties. Plan een consult bij onze cosmetisch arts.

Waarom jukbeenderen fillers gebruiken?

Het gebruik van fillers om de jukbeenderen te behandelen is een populaire cosmetische ingreep die wordt gebruikt om volume en definitie aan de jukbeenderen toe te voegen. Hoge, opvallende jukbeenderen geven een jeugdige uitstraling en is één van de kenmerken van vrouwelijke schoonheid. Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht volume en kan de huid beginnen te verzakken, waardoor de jukbeenderen minder prominent aanwezig worden.

Het toevoegen van fillers aan de jukbeenderen kan dit volumeverlies corrigeren en de jukbeenderen weer voller en steviger maken. Daarnaast kunnen jukbeenderen fillers ook helpen om het uiterlijk van wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Jukbeenderen fillers zijn een goede oplossing om de jeugdige, krachtige gezichtsuitstraling te behouden en MOOI ouder te worden.

Jukbeenderen of wangen opvullen, wat is het verschil?

Het opvullen van de jukbeenderen en het opvullen van de wangen zijn enigszins vergelijkbaar, toch zijn er enkele verschillen tussen de behandelingen. Het opvullen van de jukbeenderen richt zich specifiek op het verhogen de jukbeenderen om meer definitie en structuur aan het gezicht toe te voegen. Het verbetert de botstructuur van het gezicht, wat zorgt voor een jeugdige uitstraling. Het opvullen van de wangen is gericht op het toevoegen van volume en het verbeteren van de volheid en vorm van het gezicht. Beide behandelingen hebben een ander effect op de algehele uitstraling van het gezicht en kunnen vaak in combinatie worden uitgevoerd voor optimale resultaten.

Met welke merken werkt MOOI kliniek?

Bij MOOI kliniek werken we uitsluitend met verschillende A-merk fillers om jouw jukbeenderen te verfraaien. Onze fillers zijn van de hoogste kwaliteit. Bij MOOI werken we – zoals de Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen én de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde adviseren – alleen met tijdelijke fillers. Het lichaam breekt deze zelf af binnen drie tot achttien maanden.

De meeste fillers bestaan uit de stof hyaluronzuur, dit is een natuurlijk voorkomend suikermolecuul dat in grote hoeveelheden aanwezig is in onze huid. Hyaluronzuurfillers zijn gemaakt van synthetisch hyaluronzuur, dat is ontworpen om de natuurlijke hyaluronzuur in het lichaam na te bootsen. Wanneer hyaluronzuurfillers worden geïnjecteerd in de huid, werkt het als een spons die water aantrekt en vasthoudt, waardoor het volume en de structuur van het behandelde gebied wordt verbeterd. Hyaluronzuurfillers zijn veilig doordat ons lichaam de stof afbreekt na verloop van de tijd. Bij MOOI kliniek werken we met de A-merken fillers: zoals Belotero.

De jukbeenderen filler behandeling

Bij een jukbeenderen filler behandeling worden fillers geïnjecteerd in de huid van de jukbeenderen om meer volume en definitie toe te voegen aan het gezicht. De behandeling begint met een consult met één van onze specialisten om jouw gezichtscontouren te beoordelen en jouw gewenste resultaten te bespreken. Tijdens het consult bespreken wij de verschillende filler-opties, risico’s en voordelen van de behandeling.

De behandeling zelf duurt meestal niet langer dan 15 minuten. De arts kan eventueel een verdovende crème aanbrengen, om het ongemak van de injecties te verminderen. Vervolgens zal de arts de filler met een dunne naald voorzichtig in de jukbeenderen injecteren om het volume te vergroten. De behandeling van de jukbeenderen met fillers zijn een relatief snelle en eenvoudige procedure met een MOOI resultaat. Het effect van de fillerbehandeling is direct zichtbaar.

Na de behandeling

Na een jukbeenderen fillers behandeling hoef je in principe niet te herstellen en er is geen sprake van napijn. In enkele gevallen ontstaat er een blauwe plek, enige roodheid of een kleine zwelling. Deze bijwerkingen zijn mild en verdwijnen binnen een paar dagen tot een week. Het kan zijn dat je gedurende de eerste twee weken de filler voelt zitten. Maar maak je geen zorgen, dit is niet zichtbaar en verdwijnt na twee weken.

Het is belangrijk om de eerste 24 uur na de na de behandeling je huid rust te geven. Probeer om zware inspanningen, zonlicht en het gebruik van make-up op de jukbeenderen te vermijden.

Een behandeling van de jukbeenderen geeft een MOOI resultaat. Je zult een jeugdige, frisse uitstraling krijgen en je jukbeenderen weer MOOI vinden.

Onze specialisten

Onze specialisten

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Wij zijn van mening dat voor een juiste behandeling, je de juiste mensen nodig hebt. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit kun je alleen bieden met specialisten die hun vak verstaan. Wij willen niet de grootste kliniek van Nederland zijn, wel de beste.

FAQ

De duur van het effect van jukbeenderen fillers verschilt per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het type filler dat wordt gebruikt, de hoeveelheid die wordt geïnjecteerd en de individuele reactie op basis van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Over het algemeen kunnen de resultaten van jukbeenderen fillers tot wel 1 tot 1,5 jaar aanhouden, voordat er een vervolgafspraak nodig is. Dit betekent dat je gedurende deze periode een gladdere en jeugdigere uitstraling hebt. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de filler geleidelijk door het lichaam afgebroken en kan het volume van de jukbeenderen langzaam afnemen.

De hoeveelheid filler die nodig is om de jukbeenderen op te vullen is variërend per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste mate van correctie en het type filler dat wordt gebruikt. Over het algemeen wordt er bij het opvullen van de jukbeenderen 1 tot 2 ml filler per zijde gebruikt.

De behandeling kan enigszins ongemakkelijk zijn, er zit echter verdoving in de filler zelf wat de behandeling minder pijnlijk maakt. Bovendien duurt de behandeling slechts enkele minuten, dus het ongemak is van korte duur.

Net zoals bij iedere filler behandeling is er een kans op een blauwe plek. Een ander risico wat verbonden is aan een filler behandeling is dat per ongeluk een bloedvat verstopt raakt met een filler. Het risico is echter zéér klein. Als dit gebeurt dan is dit makkelijk te verhelpen met een oplosmiddel.

Ook interessant voor jou

Denk je na over Botox® en fillers?

Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Bij MOOI kliniek behandelen we alleen met A-merk producten en ervaren specialisten.

Ga naar de bovenkant