Belotero® filler: Intense, Volume, Balance

Belotero is een filler op basis van hyaluronzuur die het volume van de huid aanvult en rimpels verzacht of laat verdwijnen. Afhankelijk van je wensen en de diepte van de rimpels gebruiken we Belotero Intense, Volume, Balance of een combinatie. Bij MOOI kliniek werken we met verschillende A-merk fillers aan vanuit onze privékliniek in Maastricht. We adviseren je graag over de keus tussen de opties. Plan een consult.

Wat doet een filler?

Fillers werken anders dan injectables met botulinum toxine. Zoals de naam al zegt, worden fillers gebruikt om lijntjes, rimpels of lippen op te vullen. De meeste fillers bestaan uit de stof hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en wordt om deze redenen ook langzaam afgebroken. Fillers met hyaluronzuur worden het meest gebruikt in de cosmetische chirurgie en het effect van de filler verdwijnt ook na meerdere maanden.

Let bij hyaluronzuur goed op de kwaliteit én prijs van de filler. Het maken van kwalitatieve fillers in een ingewikkeld proces waarbij de stof in een aantal stappen gezuiverd wordt. Een goede filler is over heel veel stappen gezuiverd en hierdoor ligt de prijs van het product ook hoger. Veel goedkope fillers worden niet goed genoeg gezuiverd en brengen dan ook bekende problemen met zich mee. Als de prijs elders veel goedkoper is dan gebruikelijk, dan moet er een belletje gaan rinkelen.

Bij MOOI kliniek gebruiken wij alleen maar fillers van de hoogste kwaliteit met een tijdelijke werking. Vraag altijd na bij de behandelend arts, met welke soort fillers zij/hij werkt en wat de kosten zijn.

Rimpels opvullen

Door het inspuiten van fillers in de huid of net daaronder, bereik je dat rimpels duidelijk minder zichtbaar worden. Dat betekent niet dat jou aangezicht verandert. Enkel dat je rimpels minder zichtbaar worden doordat ze tijdelijk worden opgevuld. En dat maakt dat je er frisser en uitgerust uitziet. Dit zijn de meest voorkomende klachten:

Daarnaast kun je met fillers ook een strakkere kaaklijn realiseren.

De filler behandeling met Belotero

De plastisch chirurg of dermatoloog spuit de Belotero filler met hele dunne naaldjes in het te behandelen gebied. De behandeling duurt ongeveer een kwartier; een verdoving is niet nodig. Daarna is je huid wat rood en gezwollen. Na een paar dagen zie je al resultaat. De werking van de Belotero is zo’n 6-8 maanden.

Denk je na over Botox® en fillers?

Kies voor een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan! Bij MOOI kliniek behandelen we alleen met A-merk producten en ervaren specialisten.